L
reklama
AsiaMoss
Fanka BB :)
super filmik, heheh, rzeczywiscie nastretny, haha
u mnei pogoda taka sobie, ale zbiera sie na deszcz.mezus robi jajoweczke i potem do miasta, trzeba jakies spodenki kupic, niby nic nie przytylam, waga stoi w miejscu ale w dzinsach ciasnawo..milego dnia
u mnei pogoda taka sobie, ale zbiera sie na deszcz.mezus robi jajoweczke i potem do miasta, trzeba jakies spodenki kupic, niby nic nie przytylam, waga stoi w miejscu ale w dzinsach ciasnawo..milego dnia
L
Losek
Gość
Człopiec czy dziewczynka? :-)
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.
Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko.

Bardzo się cieszę że u Mamy Sówki wszystko dobrze i troszkę zazdroszczę podglądania Fasolki

Świetne wieści po wizytach też wywołują uśmiech na japie

Mój M z Lolkiem poszli na basen a ja musiałam przyjechać do pracy...

agaB
Witajcie Moje Kochane Śnieżynki! :-)
jestem już w domku, nareszcie weekend, właśnie mam chwilke relaksu, bo zaraz biorę się za ogarnięcie domku,,, no i tak sobie poczytałam co dzis pisałyście i pomyślałam,że skoro tak nam wszystkim gorąco to powinniśmy dużo mówić o LUTYM, ZIMIE, ŚNIEGU, ŚNIEŻYNKACH itd,,, hehe taki żarcik, no ale na samą myśl że za oknem będzie prószył śnieg robi mi sie troszkę chłodniej
haha
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
jestem już w domku, nareszcie weekend, właśnie mam chwilke relaksu, bo zaraz biorę się za ogarnięcie domku,,, no i tak sobie poczytałam co dzis pisałyście i pomyślałam,że skoro tak nam wszystkim gorąco to powinniśmy dużo mówić o LUTYM, ZIMIE, ŚNIEGU, ŚNIEŻYNKACH itd,,, hehe taki żarcik, no ale na samą myśl że za oknem będzie prószył śnieg robi mi sie troszkę chłodniej

Pozdrawiam wszystkie forumowiczki

Hej dormark ja w pierwszej ciąży też tak miałam ze czasem rano albo wieczorem leciała mi krew z nosa. Ale czytałam ze to z powodu wsuszenia sluzówki i na początku bardzo dużo kobiet ma podobne dolegliwości .Mi wyszedl na 76%chlopiec zobaczymy czy sie sprawdzi a czy wy tez tak macie ze wam niekiedy krew z nosa leci , bo mi wlasnie poleciala.
mi na 83 procent wychodzi dziewczynka , ale test wg mnie jest malo wiarygodny we wczesnej ciązy . a w zaawansowanej , informacje o płci mozna uzyskac od lekarza
zdziwiły mnie pewne pytania ..
Twój brzuch przypomina bardziej piłke do kosza czy arbuza ... dla mnie to dziwne bo zawsze wybieram arbuza idealnie okrąglutkiego i mniej więcej wielkości takiej piłki ... ale wnioskuje że chociło o to że arbuzy moga być podłużne .
Jakie wole potrawy ? jem wszytsko , tylko co chwila na co innego mam ochote
Nastawienie do soku pomarańczowego ?! Lubie ale nie musze pić codziennie ...
Duzo niejednoznacznych pytań i zaprzeczających sobie odpowiedzi ... ale to w końcu tylko FUN , no nie ?
-----------------------------------------------------------------------------------------
a pozatym ? moja mamusia i ciocia ześwirowały i odstawiły mnie dzisiaj do domu z torba ciuchów dla malucha ...
zdziwiły mnie pewne pytania ..
Twój brzuch przypomina bardziej piłke do kosza czy arbuza ... dla mnie to dziwne bo zawsze wybieram arbuza idealnie okrąglutkiego i mniej więcej wielkości takiej piłki ... ale wnioskuje że chociło o to że arbuzy moga być podłużne .
Jakie wole potrawy ? jem wszytsko , tylko co chwila na co innego mam ochote
Nastawienie do soku pomarańczowego ?! Lubie ale nie musze pić codziennie ...
Duzo niejednoznacznych pytań i zaprzeczających sobie odpowiedzi ... ale to w końcu tylko FUN , no nie ?
-----------------------------------------------------------------------------------------
a pozatym ? moja mamusia i ciocia ześwirowały i odstawiły mnie dzisiaj do domu z torba ciuchów dla malucha ...
reklama
daga.p.
Hejo.
Qrde jakbym młodego oglądała tyle, że w pewnym momencie przyłazi i szarpie za rękę...
Pozdrawiam Was kobietki.
Qrde jakbym młodego oglądała tyle, że w pewnym momencie przyłazi i szarpie za rękę...
Pozdrawiam Was kobietki.