reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek główny

reklama
super filmik, heheh, rzeczywiscie nastretny, haha

u mnei pogoda taka sobie, ale zbiera sie na deszcz.mezus robi jajoweczke i potem do miasta, trzeba jakies spodenki kupic, niby nic nie przytylam, waga stoi w miejscu ale w dzinsach ciasnawo..milego dnia

Bardzo się cieszę że u Mamy Sówki wszystko dobrze i troszkę zazdroszczę podglądania Fasolki :-p Ale wracaj do nas szybko Kochana:tak:

Świetne wieści po wizytach też wywołują uśmiech na japie :-D

Mój M z Lolkiem poszli na basen a ja musiałam przyjechać do pracy...
No i plany wyjazdowe się trochę zmieniły. Najprawdopodobniej wyjedziemy we wtorek więc czekają mnie ciężkie dni. W pracy muszę się ze wszystkim wyrobić, w domu posprzątać i poprać wszystko... Łeee... ja nie chcę ....

Witajcie Moje Kochane Śnieżynki! :-)
jestem już w domku, nareszcie weekend, właśnie mam chwilke relaksu, bo zaraz biorę się za ogarnięcie domku,,, no i tak sobie poczytałam co dzis pisałyście i pomyślałam,że skoro tak nam wszystkim gorąco to powinniśmy dużo mówić o LUTYM, ZIMIE, ŚNIEGU, ŚNIEŻYNKACH itd,,, hehe taki żarcik, no ale na samą myśl że za oknem będzie prószył śnieg robi mi sie troszkę chłodniej :-D haha
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :tak:

Mi wyszedl na 76%chlopiec zobaczymy czy sie sprawdzi a czy wy tez tak macie ze wam niekiedy krew z nosa leci , bo mi wlasnie poleciala.

Mi wyszedl na 76%chlopiec zobaczymy czy sie sprawdzi a czy wy tez tak macie ze wam niekiedy krew z nosa leci , bo mi wlasnie poleciala.
Hej dormark ja w pierwszej ciąży też tak miałam ze czasem rano albo wieczorem leciała mi krew z nosa. Ale czytałam ze to z powodu wsuszenia sluzówki i na początku bardzo dużo kobiet ma podobne dolegliwości .

mi na 83 procent wychodzi dziewczynka , ale test wg mnie jest malo wiarygodny we wczesnej ciązy . a w zaawansowanej , informacje o płci mozna uzyskac od lekarza :p
zdziwiły mnie pewne pytania ..
Twój brzuch przypomina bardziej piłke do kosza czy arbuza ... dla mnie to dziwne bo zawsze wybieram arbuza idealnie okrąglutkiego i mniej więcej wielkości takiej piłki ... ale wnioskuje że chociło o to że arbuzy moga być podłużne .
Jakie wole potrawy ? jem wszytsko , tylko co chwila na co innego mam ochote :p
Nastawienie do soku pomarańczowego ?! Lubie ale nie musze pić codziennie ...
Duzo niejednoznacznych pytań i zaprzeczających sobie odpowiedzi ... ale to w końcu tylko FUN , no nie ?
-----------------------------------------------------------------------------------------
a pozatym ? moja mamusia i ciocia ześwirowały i odstawiły mnie dzisiaj do domu z torba ciuchów dla malucha ...

reklama
Do góry