Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
część dziewczyny, jestem tu nowatrochę późno dołączam do Waszego grona, ale dopero znalazłam to forum, a teraz wybieram sie na zwolnienie więc bedę mieć trochę więcej czasu
![]()
Witaj kochana w gronie Śnieżynek:-) spokojnej reszty ciąży

Kochane chciałam się z Wami przywitać, bo mam problemy z laptopem i coś mi się zawiesza (bo nie mam swojego tylko od szwagierki), więc nawet nie dam rady nadrobić co pisałyście
DZIEŃ DOBEREK ŚNIEŻYNKI
Po południu będę u rodziców, więc tam jest lepszy net to więcej będę pisać
zostanę tam prawdopodobnie do czwartku, więc będę miała stały dostęp do Was:-) dziś po 14 wybieram się też do pracy
Wiecie wczoraj mieliśmy z Mężusiem pół roku po ślubie i tak mi troszkę było smutno, że nie możemy tego dnia spędzić razem:-( ale Mężuś mnie zaskoczył, bo udało mu się wydębić od babki, u której śpią neta, żeby ze mną pogadać na gg (bo tam niestety nie ma neta, żeby oni mogli się podłączyć do swoich laptopów
)
więc strasznie byłam szczęśliwa, że chociaż to gg było na godzinkę, bo smsmy to nie to samo i nie da się tyle i wszystkiego napisać
W nocy nie umiałam spać i dlatego dopiero wstałam
Bartuś kopał mnie jak szalony i nie umiałam najpierw zasnąć prawie przez 2h, a potem co jakiś czas się budziłam -> chyba od kopniaków i zaś przez nie nie umiałam zasnąć
Buziaczki kochane dla Was i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
wieczorkiem postaram się odezwać:-)P.S. KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

No i wedlug pomiarow z USG wychodzi, ze mam termin az o 9 dni predzej niz wyszlo z OM, bo juz na 2 lutego. Ja licze sie z tym, ze moge urodzic wczesniej, bo od poczatku lekarz to zaznaczal ze wzgledu na to, ze mialam baaardzo nieregularne cykloe i trudno bylo cos wyliczyc. Tak ze byc moze urodze juz w styczniu czyli za 2 miesiace
tak wiec jesli nadal bedzie zle to mam stosowac czopki glicerynowe, masakra