reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

poszłam dziś do lekarza (rodzinnego,bo tu nie chodzi się do ginekologa) i mówię ,że moja dzidzia słabo się rusza od 2 tygodni,a on bo dziecko się teraz przemieszcza często i że nie może dzidzi znależć,bo chyba mam dużo wód płodowych-moje przemylenie-gdyż mam duży brzusio,ja do niego ,że może usg powinnam zrobić(gdyby nie to że robiłam prywatnie,miałabym od początku tylko jedno),a on na to ,że za 4 tygodnie mi zrobia w szpialu-paranoja!!!
O matko !!! Masakra jakaś!! Chociaż powiem Ci, że ja też gdyby nie prywatne wizyty miałabym tylko 1 usg "państwowo" i to w dodatku pierwsze,stwierdzające ciążę....
Po co płacić na NFZ??

reklama
Witajcie Lutóweczki!ale sie za Wami stęskniłam,! troszkę mnie tu nie było..
ale u mnie w miarę wszystko ok..kocioł dalej z remontem,ale już po niedzieli się przeprowadzamy..w czwartek byłam na wizycie mała rośnie wszystko ok..i nawet język wystawiała jak ją podglądaliśmy;-)
aparatka mała:-)
kurde od wczoraj mnnie chyba choróbsko bierze.. boli mnie całe gardło..pije mleko z miodem ale nie przechodzi..brałyście coś na gardło w ciąży????

Cześć Dziewczynki. Niezbyt często mam czas coś tutaj napisać, bo z jednej strony muszę leżeć, a z drugiej opiekuje się córcią, którą akurat w ostatnim czasie roznosi :szok:i z tego odpoczynku niewiele mi wychodzi. Ale czytam sobie Was i często bardzo podnosicie na duchu:biggrin2:
olenka12345, też mam chore gardło i ogólnie jestem przeziębiona. Lekarka zapisała mi takie fajne tablety do ssania "Laryng Up". Bardzo pomagają i są bez recepty.

Nacinania krocza nie ma się za bardzo co bać (łatwo pisać:-p), bo czasami to lepsze niż męczenie siebie i dzidziusia. Miałam nacięcie i zupełnie tego nie poczułam, a córeczce może uratowało to zdrowie, bo miała pępowinę dwa razy owiniętą wokół szyi o czym nikt wcześniej nie wiedział. Miejmy nadzieję, że trafimy na dobre położne, które będą wiedziały co robią.

Cześć Dziewczynki. Niezbyt często mam czas coś tutaj napisać, bo z jednej strony muszę leżeć, a z drugiej opiekuje się córcią, którą akurat w ostatnim czasie roznosi :szok:i z tego odpoczynku niewiele mi wychodzi. Ale czytam sobie Was i często bardzo podnosicie na duchu:biggrin2:
olenka12345, też mam chore gardło i ogólnie jestem przeziębiona. Lekarka zapisała mi takie fajne tablety do ssania "Laryng Up". Bardzo pomagają i są bez recepty.

Dzięki kochana za info..zaraz polecę sobie do apteki i grzac sie do wyrka! zajrze później,miłego dnia Wam zyczę:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam Mamusie:-)sobotnio i slonecznie. Wszystkim spragnionym wysylam promyczek sloneczka;-):-)Ja dzisiaj od samego rana na nogach:tak:Ale plecy cos mnie dzisiaj bola:wściekła/y: Na pocieszenie kupilam na miescie Lattemacchiatto i juz mi lepiej:-DDzisiaj jakos spokojnie nocka minela na szczescie.
Milego dzionka Wam zycze;-)

Do góry