reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

pierwsza cesarka byla dlatego ze rozeszlo mi sie spojenie lonowe a druga z powodu braku postepu porodu mialam male rozwarcie i bole parte.Aco do szwu to nie ciagnie mnie tylko wiazadla troche ciagna

reklama
Edyta to tym bardziej gratuluję kolejnego dzidziusia. To juz taka konkretna rodzinka jak u mnie w domu ja i dwóch braci.
A powiedz masz chłopca i dziewczynkę? Czy dwóch chłopców albo dziewczynki?

mam dwoch chlopcow,moze tym razem bedzie dziewczynka.razem z mezem staralismy sie o ta mala kruszynke 2 lata i w koncu sie udalo

moj starszy synek Alanek ma 7 lat a mlodszy Kubus 5 latek.A ty masz coreczke czy synka?i dlaczego mialas cesarke?

Fajnie dwa łobuziaki. Ja chciałabym jeszcze jedna dziewuszkę ale jak bedzie chłopiec to do pary. My z pierwszym prawie dwa lata staran a teraz w 10 msc i niespodzianka ale bardzo sie cieszębi jak zadługo bymsię zastanawiała to może juz bbym się nie zdecydowałą a tak jest i juz .
Moze tym razem będziecie mieli córcię.

Ja mam roczną córcię Maję. cesarkę miałąm ze względu na wade nerek i macicy ale nawet bez tego byłoby cięcie bo małą była ułozona posladkowo. Mam nadzieje ze tymrazem tez bedzie wszytsko dobrze.

:-)hej popołudniowo :D ja właśnie zaliczyłam drzemkę ale M grzecznie mi towarzyszył :tak:haha nie ma to jak poleniuchować przy niedzieli :-D
serdecznie witam nowe Lutóweczki :) Aga, Edyta :D :-)

reklama
Do góry