reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

witam i ja po świętach. Moje świeta nie były najlepsze. W środę przed wigilią zasuwałam cały dzień i przez to kiepsko się czułam, brzuch był twardy itp. W Wigilię pewna osoba b. mnie wkurzyła, skutkiem był ból brzucha. W święta też nie było najlepiej bo pierwszego dnia strasznie bolała mnie głowa i zjadłam 3 tabl. appapu, a drugiego dnia coś mi zaszkodziło i w nocy siedziałam nad sedesem i przez to cały dzień był do kitu, a do tego jeszcze niskie ciśnienie (98/56):no: Dopiero dziś jest troszkę lepiej. Ale jak dostaję kopniaki od mojego maleństwa to od razu humor mi się poprawia.:sorry2:
U mnie od rana sypie śnieg, to może chociaż na sylwestra będzie biało.
Pozdrawiam wszystkie śnieżynki i trzymam kciuki za dzisiejsze i nie tylko dzisiejsze wizyty.:-)

reklama
Hej dziewcyzny:)

jak tam po Swietach...??

Ja jestem najedzona...ehhe duzo prezntow dla malego i dla Jasminki..dostalam...od rodziny...atomoserka super...rodzinna....

Czarodziejko super że z maluszkiem wszystko w porządku.:-D

Agapa ja ostatnio też coś się źle czuję. Boli mnie głowa, mam zawroty głowy, robi mi się słabo, albo mam uderzenia gorąca. A ostatnio zauważyłam, że bardzo puchną mi i drętwieją dłonie - normalnie nic nie mogę zrobić, bo zaraz czuję mrowienie od nadgarstków w stronę palców:-:)eek:

Witam i ja :-)
Jakas dzisiaj snieta jestem:-DAle juz z M zrobilismy zamowienie na wozek i reszte i wkoncu mam z glowy bo juz mi sie po nocach wozki snily:no::-)
Ide zaraz sie troszke polozyc, a co...:-D
Milego dnia

Polozylam sie na 10 min i wstalam bo troche mieszkanko trzeba ogarnac:tak:Ja tu nie mam sniegu. Slonko bylo do poludnia i teraz zachmurzone niebo:-(zaraz sobie chyba lodzika zarzuce na poprawe chumoru:-)

witam i ja po świętach. Moje świeta nie były najlepsze. W środę przed wigilią zasuwałam cały dzień i przez to kiepsko się czułam, brzuch był twardy itp. W Wigilię pewna osoba b. mnie wkurzyła, skutkiem był ból brzucha. W święta też nie było najlepiej bo pierwszego dnia strasznie bolała mnie głowa i zjadłam 3 tabl. appapu, a drugiego dnia coś mi zaszkodziło i w nocy siedziałam nad sedesem i przez to cały dzień był do kitu, a do tego jeszcze niskie ciśnienie (98/56):no: Dopiero dziś jest troszkę lepiej. Ale jak dostaję kopniaki od mojego maleństwa to od razu humor mi się poprawia.:sorry2:
U mnie od rana sypie śnieg, to może chociaż na sylwestra będzie biało.
Pozdrawiam wszystkie śnieżynki i trzymam kciuki za dzisiejsze i nie tylko dzisiejsze wizyty.:-)
Witam! to swieta sie niezle nameczyłas współczuje! U mnie tez od rana sypie a z której strony warszawy mieszkasz??

święta święta i po świętach... u mnie spokojnie minęły, ale po nich padłam śnięta jak rybka (po grecku;-))... za dużo się nie najadłam bo rodzinka mnie pilnowała ze względu na moje cukry:sorry2:

Czarodziejka super wieści, wszystko ładnie się szykuje:tak:

czy Aninaka się odzywała po szpitalu??bo chyba nie... :dry:

chciałam jeszcze komuś coś napisać ale zapomniałam...:sorry2:

reklama
Dzień dobry wtorkowo :-)

Za oknem pochmurno, a niestety dziś trzeba ruszyć tyłek z domku:dry::eek:
Jadę z Moim załatwiać ważne sprawy. Na razie nie mówię o co chodzi, bo nie chcę zapeszać ;-) Ale jak wszystko będzie OK, to się na pewno pochwalę :-D:yes:

Teraz zmykam na śniadanko :-)
Miłego... :blink:

Do góry