Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w domciu też powinnam się zabrać za jakieś sprzątanko więc myśle że będzie to naprawdę pracowity tydzień, poza tym jutro muszę zrobić badanka a w czwartek wizyta u ginekologa, ale to za parę dni już 3,5 :-)
Jak tam samopoczucie dziewuszki ? U mnie na szczęście nie najgorzej, bo czeka mnie koszmarny dzień. Muszę się wyrwać z pracy o 13 bo o 13.30 idę do państwowego ginka... nie cierpię tych wizytPóźniej do domku pakować się bo jutro mamy wyjechać...
Mama Sówka czekamy z niecierpliwością na wasz powrót
Ggosia, Emilciaa i Karolina2 - mocno trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyI czekam na relację
Witam Was kochane.
Shingle. Ja tez trzymam mocno kciuki za Ciebie i za Was wszystkie odwiedzające dzisiaj lekarzy. Shingle jak zdążysz przed wyjazdem, to napisz jak tam po wizycie, a co tam - musisz napisać - bo sie będziemy martwić.
Ja też wieczorkiem, jeśli wszystko będzie ok to wyjeżdżam na łono natury, więc jutro napiszę jak po wizycie. Mam nadzieję że ok (pomimo plamień), bo brzuch mi rośnie. Już się nie mogew doczekać, wizytę mam o 16.
Mama Sówka - mam nadzieję że u Was już wszystko dobrze.:-)
Nie bałaś się tego zabiegu w ciąży? Niby nie ma poważnych przeciwskazań do mikrodermabrazji w ciąży, jednak jest to zabieg dość inwazyjny i ja bym nie zaryzykowała... Czasem depilacja woskiem jest szkodliwa, mogą powstać stałe przebarwienia skórne...
Ale to oczywiście skrajne przypadki:-)
Witam serdecznieWitam wszystkie lutowki.Jestem tu nowa,ale od dluzszego czasu czytam wasze posty.jestem juz po raz trzeci w ciazy(mam juz dwoch synkow)ale musze przyznac ze ta ciaze znosze najgorzej(zmeczenie,nudnosci no i plamienia zbadane przez lekarza i zaliczone do niegroznych) nie mieszkam w Polsce tylko w Uk i nie mam duzego zaufania do tych lekarzy i dlatego sie martwie.pozdrawiam was serdecznie i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona![]()