Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
bo ten posiew z tą bakterią zinterpretowali tak,że ten rodzaj bakt.żyje normalnie na skórze,w ukl.moczowym itd i tylko czasem wywołuje stan zapalny a mi nie robi krzywdy jak narazie
Miałam też usg,jest ok.synek waży 1850 -lek.mówi,że w 33tyg.to bardzo dobrze
.To tyle narazie.3mam kciuki obyś jutro wróciła do domq;-):-)i zeby wszystko było ok:-)Witam Was Kochane. Czekam na konsultację kardiologa,jak dobrze pójdzie,to wracam jutro do domubo ten posiew z tą bakterią zinterpretowali tak,że ten rodzaj bakt.żyje normalnie na skórze,w ukl.moczowym itd i tylko czasem wywołuje stan zapalny a mi nie robi krzywdy jak narazie
.To tyle narazie.
Witam Was Kochane. Czekam na konsultację kardiologa,jak dobrze pójdzie,to wracam jutro do domubo ten posiew z tą bakterią zinterpretowali tak,że ten rodzaj bakt.żyje normalnie na skórze,w ukl.moczowym itd i tylko czasem wywołuje stan zapalny a mi nie robi krzywdy jak narazie
.To tyle narazie.

;-):-)
Mam nadzieję że jutro wyjdziesz do domku. No i fajnie że podglądałaś Synka
Duży chłopak z niego 

Kameleon życzę udanej wizyty, ale faktycznie nie bierz za bardzo do siebie opowieści ...
Kalemeon1 wzajemnie miłego dzionka..;-):-)
za dużo nie bierz do siebie co koleżanka bedzie mówic,bo trzeba pamietac że każda z nas jest inna i każdy poród też jest inny nie ma takich samych;-) ale zawsze czyjes wskazówki kto juz to przezył sie przydają ;-)

Ja to Ciebie kobito podziwiam..już blizej niż dalej porodu a ta nadal pracuje..Pracusiu TyAnne super wiadomościMam nadzieję że jutro wyjdziesz do domku. No i fajnie że podglądałaś Synka
Duży chłopak z niego
Kameleon życzę udanej wizyty, ale faktycznie nie bierz za bardzo do siebie opowieści ...
To ja spadam bo muszę trochę popracować... :-( Ale już niedużo mi zostało !!
Buziaki