Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
-w którym ona była tygodniu ?dobrze,że dzidzia już spora-ponad dwa kg to już dobrze.Na oddziale jest pani z przodującym lożyskiem i krwawieniami w związku z tym i lekarze czekają,aż dzidziuś osiągnie przynajmniej 2 kg i będą jej robili cesarkę-jest w 32tyg.
,miałam konsultację ,zrobił mi kardiolog ECHO SERCA I ogolnie jest ok.tyle,że serce jest bardzo powiększone-lekarz określił,że takie JAK U PUDZIANA!
,musial sobie obraz na minitorze zmniejszać ,bo sie nie mieściło.Wprawdzie w ciąży obciążone serce może się powiększać,ale prawdopodobnie nie aż tak,no ale jest szansa,że po porodzie się znacznie zmniejszy i,że ogólnie damy radę urodzić naturalnie.Zresztą nie wiem jakie zalecenia,bo wypis dostanę gdzieś w nast.tygodniu,ale dziś idę do domciu,dostałam receptę na FURAGIN na tą bakterię w moczu i ma być ok.
.
;-)
Kolejna rozpakowana Lodóweczka 

No i oczywiście kręgosłup zaczyna niedomagać
Ale to chyba normalne na tym etapie. Zdziwiłabym się, gdybym nie miała kompletnie żadnych dolegliwości ;-)

Gratulacje dla Najeli-w którym ona była tygodniu ?

. Są też inne składniki które powodują alergie i zaburzenia układu nerwowego. Obejrzcie sobie same ... Piszę bo uważam,że to ważne szczególnie jeśli robicie teraz zakupy tego rodzaju-mną to wstrząsneło.
;-)
;-)
, a ja przy zastrzykach mogę fiknąąć
. Kazał mi jeść dużo produktów które go zawierają np. wątróbka, kaszanka
i szpinak, na któy nawet patrzeć nie mogę więc go nie tknę
. Może któraś z was wie w jakich produktach jest jeszcze dużo żelaza, może jakieś soki, czy owoce, pestki z czegoś:-(. Już sama nie wiem co mam jeść. Przecież nie będę jadła przez m-c tej wątróbki bo może się to źle skończyć, ile można.Witajcie późnym rankiem. Zaczynam od prośby do wszystkich. Wczoraj bylam u ginka i tak jak się troszkę spodziewałam morfologia się popsuła. Pow. że mam anemię, żelazo spada a tu jeszcze cały m-c do porodu, w którym to czasie dziecko potrzebuje tego zakichanego żelaza dużo. Ja nie biorę żadnych witamin ze względu na żelazo bo jestem na nie uczulona. Postraszył mnie że trzeba będzie mi podać domięśniowo, a ja przy zastrzykach mogę fiknąąć
. Kazał mi jeść dużo produktów które go zawierają np. wątróbka, kaszanka
i szpinak, na któy nawet patrzeć nie mogę więc go nie tknę
. Może któraś z was wie w jakich produktach jest jeszcze dużo żelaza, może jakieś soki, czy owoce, pestki z czegoś:-(. Już sama nie wiem co mam jeść. Przecież nie będę jadła przez m-c tej wątróbki bo może się to źle skończyć, ile można.
Poza tym z córcią wszystko ok.:-) Waży 2480g i do porodu może jej przybyć ok. 1 kg.