reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

Edyta01 nie martw sie na zapas będzieok wszystko tylko duzo odpoczywaj.

Pysia dobrze że juz trochę lepiej z Twoim zdrówkiem. po antybiotyku przyjdziesz do siebie.

reklama
Kejt a Ty nie marnuj urlopy, po macierzyńskim bedzie jak znalazl, zeby dalej Ci płacili za bycie z dzieckiem!. ja tez miałam mieć urlop już od piątku ale powiedziałam żeby pisał l4 do piątku, a potem w srode mam wizytę u gin i tez poprosze o l4. W pracy szefowej powiedziąłam ze tak zrobię i spoko. Urlop maiłam planowany dawno także nic w pracy nei rozwalam, a ptem zawsze te kilka dni dłużej z Dzieciaczkiem.

Otórz to... ja mam urlop zaplanowany na przyszły tydzień wiec moze od razu poprosze na 2 tygodnie zwolnienie i z glowy...

Kejt82 - no brzoskwinka Ci powiem,ze to moze byc fajny pomysl , zawsze mozna dodac niebieska firanke .... albo zolta dla dziewczyny.. hmmm

Czarodziejka - dasz rade, ja podziwiam te z Was ktore juz maja dzieci i sie np zle czuja albo cos jest nie tak.. trezba duzo cierpliwosci miec.

Tak samo do ciepłej zieleni :D

na prawdę myslicie, ze Dzici bedie przszkadzało jaki ma kolor w pokoju. tradycyjnie w Polsce rózowy był dla chłopca, a niebieski dla dziwczynki, tak na margniesie :-D

Dzieki PATTITKA 26 ze bedzie dobrze.A od tego leniuchowania wszystko mnie boli :~)
A czy ktoras z was bedac w ciazy miala miesiaczke(krwawienie)tak jak podczas okresu?
Bo ja mialam co zdarzylo mi sie pierwszy raz na poczatku ciazy.Wiec myslalam ze nie jestem w ciazy a tu zaraz po miesiaczce pojawily sie plamienia i dlatego zrobilam test.Bylam bardzo zaskoczona oczywiscie mile jak zobaczylam dwie kreseczki na tescie:~)

na prawdę myslicie, ze Dzici bedie przszkadzało jaki ma kolor w pokoju. tradycyjnie w Polsce rózowy był dla chłopca, a niebieski dla dziwczynki, tak na margniesie :-D

Ja pamietam jak moja mama kupila dla mojego pierwszego synka rozowy kombinezon :zawstydzona/y: to kazdy kto podchodzil do wozka myslal ze to dziewczynka:-D

Ostatnia edycja:

Dzidzi moze na poczatku nie.. ale chyba kazda z nas chcialaby miec schludne i ladne mieszkanko ... chyba wybiore zolty. mozna polaczyc tu i tu... no chyba,ze nie wejda do mnie do 5tego sierpnia i wtedy moze L juz cos powie...

reklama
Do góry