• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

Edyta01 nie martw sie na zapas będzieok wszystko tylko duzo odpoczywaj.

Pysia dobrze że juz trochę lepiej z Twoim zdrówkiem. po antybiotyku przyjdziesz do siebie.

reklama
Kejt a Ty nie marnuj urlopy, po macierzyńskim bedzie jak znalazl, zeby dalej Ci płacili za bycie z dzieckiem!. ja tez miałam mieć urlop już od piątku ale powiedziałam żeby pisał l4 do piątku, a potem w srode mam wizytę u gin i tez poprosze o l4. W pracy szefowej powiedziąłam ze tak zrobię i spoko. Urlop maiłam planowany dawno także nic w pracy nei rozwalam, a ptem zawsze te kilka dni dłużej z Dzieciaczkiem.

Otórz to... ja mam urlop zaplanowany na przyszły tydzień wiec moze od razu poprosze na 2 tygodnie zwolnienie i z glowy...

Kejt82 - no brzoskwinka Ci powiem,ze to moze byc fajny pomysl , zawsze mozna dodac niebieska firanke .... albo zolta dla dziewczyny.. hmmm

Czarodziejka - dasz rade, ja podziwiam te z Was ktore juz maja dzieci i sie np zle czuja albo cos jest nie tak.. trezba duzo cierpliwosci miec.

Tak samo do ciepłej zieleni :D

na prawdę myslicie, ze Dzici bedie przszkadzało jaki ma kolor w pokoju. tradycyjnie w Polsce rózowy był dla chłopca, a niebieski dla dziwczynki, tak na margniesie :-D

Dzieki PATTITKA 26 ze bedzie dobrze.A od tego leniuchowania wszystko mnie boli :~)
A czy ktoras z was bedac w ciazy miala miesiaczke(krwawienie)tak jak podczas okresu?
Bo ja mialam co zdarzylo mi sie pierwszy raz na poczatku ciazy.Wiec myslalam ze nie jestem w ciazy a tu zaraz po miesiaczce pojawily sie plamienia i dlatego zrobilam test.Bylam bardzo zaskoczona oczywiscie mile jak zobaczylam dwie kreseczki na tescie:~)

Witajcie dziewczynki
Dawno mnie tu nie było, właśnie wróciłam z urlopu, jutro mam usg - i już nie mogę się doczekaćjak zobaczę naszego maluszka:-)

na prawdę myslicie, ze Dzici bedie przszkadzało jaki ma kolor w pokoju. tradycyjnie w Polsce rózowy był dla chłopca, a niebieski dla dziwczynki, tak na margniesie :-D

Ja pamietam jak moja mama kupila dla mojego pierwszego synka rozowy kombinezon :zawstydzona/y: to kazdy kto podchodzil do wozka myslal ze to dziewczynka:-D

Ostatnia edycja:

Dzidzi moze na poczatku nie.. ale chyba kazda z nas chcialaby miec schludne i ladne mieszkanko ... chyba wybiore zolty. mozna polaczyc tu i tu... no chyba,ze nie wejda do mnie do 5tego sierpnia i wtedy moze L juz cos powie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry