reklama
Kejt a Ty nie marnuj urlopy, po macierzyńskim bedzie jak znalazl, zeby dalej Ci płacili za bycie z dzieckiem!. ja tez miałam mieć urlop już od piątku ale powiedziałam żeby pisał l4 do piątku, a potem w srode mam wizytę u gin i tez poprosze o l4. W pracy szefowej powiedziąłam ze tak zrobię i spoko. Urlop maiłam planowany dawno także nic w pracy nei rozwalam, a ptem zawsze te kilka dni dłużej z Dzieciaczkiem.
Otórz to... ja mam urlop zaplanowany na przyszły tydzień wiec moze od razu poprosze na 2 tygodnie zwolnienie i z glowy...
Tak samo do ciepłej zieleni
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Dzieki PATTITKA 26 ze bedzie dobrze.A od tego leniuchowania wszystko mnie boli :~)
A czy ktoras z was bedac w ciazy miala miesiaczke(krwawienie)tak jak podczas okresu?
Bo ja mialam co zdarzylo mi sie pierwszy raz na poczatku ciazy.Wiec myslalam ze nie jestem w ciazy a tu zaraz po miesiaczce pojawily sie plamienia i dlatego zrobilam test.Bylam bardzo zaskoczona oczywiscie mile jak zobaczylam dwie kreseczki na tescie:~)

A czy ktoras z was bedac w ciazy miala miesiaczke(krwawienie)tak jak podczas okresu?
Bo ja mialam co zdarzylo mi sie pierwszy raz na poczatku ciazy.Wiec myslalam ze nie jestem w ciazy a tu zaraz po miesiaczce pojawily sie plamienia i dlatego zrobilam test.Bylam bardzo zaskoczona oczywiscie mile jak zobaczylam dwie kreseczki na tescie:~)

rossa
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki
Dawno mnie tu nie było, właśnie wróciłam z urlopu, jutro mam usg - i już nie mogę się doczekaćjak zobaczę naszego maluszka:-)
Dawno mnie tu nie było, właśnie wróciłam z urlopu, jutro mam usg - i już nie mogę się doczekaćjak zobaczę naszego maluszka:-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ostatnia edycja:
L
Losek
Gość
na prawdę myslicie, ze Dzici bedie przszkadzało jaki ma kolor w pokoju. tradycyjnie w Polsce rózowy był dla chłopca, a niebieski dla dziwczynki, tak na margniesie![]()
Dzidzi moze na poczatku nie.. ale chyba kazda z nas chcialaby miec schludne i ladne mieszkanko ... chyba wybiore zolty. mozna polaczyc tu i tu... no chyba,ze nie wejda do mnie do 5tego sierpnia i wtedy moze L juz cos powie...
reklama