reklama

Wątek główny

reklama
ja mysle,ze to chyba bedzie zolty,,,,

bo jak bedzie chlopak to mozna zrobic tak: 25_090224_12.jpg

A jak dziewczyna to tak: PinkPrincess_Crib_FULL.jpg

moz enie do konca no ale pasuje... :-p

Hej dziewczyny ;) :-)Ja nie mam problemu z malowaniem ponieważ jak na razie dzidzia będzie miała pokoik z Nami....Więc jak troche podrośnie odstrzelimy mu własny pokój..i już bedzie wiadomo na jaki kolor :-D Co tam u Was...? W ogóle to napiszcie mi coś o sobie o swoim wieku...Niedawno co znalazłam się na Waszym forum i nie mam zbytnio czasu przeglądać pierwszych postów... ;-) Ja mam 19 lat....Z powodów rodzinnych i atmosfery w starej szkole zmieniłam ją na zaoczną bo nie wytrzymałabym nerwowo....Teraz dopóki się dzidzia nie urodzi nie chodzę do szkoły ponieważ nie dalabym rady z moimi dolegliwościami..;/ Ale wracam do nauki jak tylko Maluch przyjdzie na świat... Z Moim przyszłym mężem znamy się prawie 3 lata....Rok jesteśmy już narzeczeństwem ;) Do naszego ślubu został ponad miesiąc.... Oboje zawsze marzyliśmy o rodzince i nasze marzenie się po mału spełnia :-) Na razie mieszkamy z jego rodzicami i dziadkami... W dość dużym domu... A za kilka lat wyprowadzamy się do ich drugiego domu który niedawno wybudowali...:-DPozatym ja i jego rodzice zgadujemy się rewelacyjnie ;) W moim rodzinnym domu nie ma takiej atmosfery..każdy jest zajęty sobą... Ciągle mieszkanie jest puste... Nie mamy czasu nawet odwiedzić kuzynostwa i dalszej rodzinki...Ale po ślubie się to zmieni... jestem zbyt rodzinna by wszystko i wszystkich olewać tak jak moi rodzice... xD

jak tylko przerobie moja sukienke pochwale sie co takiego wyszperałam.
Ja moge zapomniec o malowaniu pokoju dla dziecka. wynajmujemy mieszkanie, wszystkie ściany są na biało i tak maja zostać. W swoim własnym domu bede miała pokoik a tak, w zasadzie to miejsca mamy tyci tyci. 3 dni temu sie załamałam jak pomyślałam ze musze wygospodarowac szafe na ubranka dziecka. wygospodarowac, ba ale gdzie, skoro połowa rzeczy w kartonach a my juz nie mamy miejsca. Mo tez popadł w lekką rozpacz. Dzis poskreca pólke na ksiazki to przynajmniej one znikną z podłogi.
jak mi sie uda wreszcie odgruzowac mieszkanko to bede przeszczęsliwa, a jak dodatkowo znajde moje rózne zagubione rzeczy to jeszcze bardziej.
dzis musze wreszcie zrobic cos na obiad. zupa pieczarkowa juz ugotowana, ja mam nalesniki z bananami a mojemu musze zrobic jakies miesko. ogórki zakisiłam, pranie sie robi za chwile powiesic i jeszcze isc do sklepu po jogurt. mam teraz zachcianki na jogurty kefiry, maślanke a nawet co wcześniej nie lubiałam uwielbiam zwykłe mleko. Chyba mnie pokreciło na punkcie nabiału i warzyw ;)

Pysia my też planujemy nasz "gabinet" przerobić na pokój dziecięcy, ale co do koloru to nic nie będziemy zmieniać bo w sumie jakiś rok temu go dopiero malowaliśmy a do tego mało używaliśmy a pokoik jest zielony mebelki są jasne a większość dodatków pomarańczowych więc moim zdaniem będzie pasował i dla małego i dla małej :-) ale też wczoraj z mężem zaczeliśmy się śmiać że niby takie duże mieszkanie mamy (3 pokoje) ale jak nowy mieszkaniec ma przyjść to jakoś pokoju brakuje :-D:-D

reklama
Aha to przepraszam bardzo.... w poście na którym ja zazwyczaj siedze nie ma kilku rozpoczętych tematów...Jest tylko jeden temat na którym siedzą wszystkie dziewczyny a jak przychodzi jakaś nowa to każda dodaje zawsze kilka słów od siebie ... Jest to dużo wygodniejsze niż latanie po kilku tematach a najlepiej to jeszcze po wszystkich i czytanie co chwile co kto pisze i odpisywanie... Troche nie mam na to czasu, ponieważ właśnie przygotowuje się do wesela..Pozatym nie jestem uzależniona od komputera żeby nadążyc za wszystkimi tematami i postami....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry