reklama

Wątek główny

reklama
MamaSówka:) cieszę się ogromnie że już jesteś w domku i że już lepiej dbaj teraz mocno o siebie i fasolkę wielkie uściski dla Was;-)

PATITKA26 dasz radę twarda z Ciebie babka, zresztą teraz powinnyśmy się czuć coraz lepiej więc będzie dobrze

kejt82 śpij sobie dowoli jak tylko możesz ja też bym się najchętniej położyła spać ale jeszcze jakaś godz w pracy i conajmniej pół zanim dojadę do domu i idę lulu dzisiaj z psem na spacer wyślę męża (a moja kolej) i idę lulu chociaz godzinkę

Patitka w sierpniu to już będzie po pierwszym trymestrze i wtedy się naprawdę ma dużo więcej sił i chęci do działania więc na pewno dasz radę:-)
Mama Sówka odpoczywać proszę i dbać o siebie :-) Bardzo się cieszę że wszystko już ok.
Ja właśnie nakisiłam ogórków i muszę się za sprzątanie zabrać, bo na podłodze nie ma gdzie stopy postawić, a moja mała pannica ciągle jakieś inne zabawki rozwala i twierdzi, że wszystkimi się bawi i zbierać nie wolno, wiec jak dobrze pójdzie to jak M wróci z pracy po 18 i będzie się chciał przywitać to najpierw będzie musiał nas znaleźć i odkopać spod sterty różności.

Julisia i AniaForever dzieki za słowa otuchy wiem że będzie lepiej w koncu musi teraz juz mam więćej siły wiec zabrałąm sie za porządki pomalutku.
AniaForever skąd ja to znam moja pszczółka też nosi swoje kaczuszki z kata w kąt i zawsze jest tam gdzie nie powinna lae cóz takie prawo dzieciaczków robic to na co sie ma ochote.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry