reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

sie witamy :-D nadal 2 w 1 :-D

juz po sniadanku :tak:
o dziwo dzis w nocy wstalam tylko raz na siczku :-D
i mialam taaakie dziwne sny :szok: ale to podobno normalne :-D ide sie wykapac jak cos to bede pozniej :*

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty i by nadal dziewczyny byly 2 w 1 :-D :sorry2:

reklama
sie witamy :-D nadal 2 w 1 :-D

juz po sniadanku :tak:
o dziwo dzis w nocy wstalam tylko raz na siczku :-D
i mialam taaakie dziwne sny :szok: ale to podobno normalne :-D ide sie wykapac jak cos to bede pozniej :*

3mam kciuki za dzisiejsze wizyty i by nadal dziewczyny byly 2 w 1 :-D :sorry2:
Normalnie jestem zaskoczona, bo ja też wstałam tylko raz dzisiaj i spałam spokojnie wyjątkowo :-) Ciekawe od czego to zależy? W każdym razie fajnie jest spać w nocy, a nie siedzieć na łóżku i kombinować jak by tu zasnąć....

dzień dobry dziewczynki
My też nadal w dwupaku:-)
ja dzisiaj coś spac znowu nie mogłam, o dziwo nie przez sny..... a to kot mnie obudził, a to pic mi się chcialo, a po piciu oczywiście siusiu:p i tak latałam.....
no i w nocy obudził mnie jeden ma maxa bolesny i nie przyjemny skurcz, potrwał chwile puścił, brzunio wrócilo do normy i poszłam dalej spac:-p
dzisiaj nic nie boli więc raczej na nic się nie zanosi

Czesc przyszle mamusie!Ja od kilku dni śledze wasze wątki i wkoncu zdecydowalam sie napisac.Sama zostanę mamą za 3 tygodnie i juz teraz bardzo panikuje.Jestem pełna podziwu dla tych dziewczyn ktore opisywaly swoje porody i wygladalo to wszystko tak spokojnie:,ze wzieła kąpiel,że zjadla śniadanko,że jeszcze pospala.Jejku dla mnie to wszystko jest przerazające i juz teraz panikuje jak delikatnie mnie brzuch zaboli ze to moze jużżż:szok:.A torba to juz spakowana od miesiaca stoi,wrazie czego.I telefon do taxi pod reką jakby sie zaczęło,bo niestety sama bede musiała dotrzeć do szpitala:baffled:.
Pozatym czytam tutaj jakie macie dolegliwosci,ze cos tam boli,ze brzuch twardnieje a ja wypatruje u siebie czegokolwiek i u mnie nic.A moze ze mną cos jest nie tak?Lekarz mowi ze wszystko ok,ale wagi dziecka nie znam wiem tylko ze bedzie małe bo i brzusio mam nieduzy:-(.

witaj
heheh spokojnie swojego porodu nie przegapisz:-)
i nie ma co panikowac.. im spokojniej do tego podejdziesz tym lepiej...
a to że masz male brzusio nie znaczy że i dzidzia będzie mała.....
ja też mam mały brzuszek ( jestem w 9 miesiącu a obcy jak widzą to mówią że tak 6-7 góra) a dzidzia w cale ale to w cale mała nie będzie...:-) na pewno Mateuszek grubiutki będzie..... ale dokładnie to Wam powiem jutro bo jutro wieczorkiem usg:D heheheh

Dzien dobry brzuchatki :-D
Ja 2 razy na siku wstawalam tzn. zwlekalam sie bo mnie krzyze bola nadal, i wiecie co caly czas jak sie nawet przebudzałam normalnie czulam bol jak na okres cala noc :szok:normalnie az sie balam obudzic rano. Ale teraz jest ok, przeszlo :baffled: Dzis jade znow do szpitala na wizyte ciekawe ile mi cisnienie skoczy , az juz sie boje :szok: mam tylko nadzieje ze bialka nie bede miala. No a stopa i kolano prawe nadal opuchniete ciekawa jestem jakie ja buty zaloze , dobrze ze przynajmniej u nas cieplo 10 stopni na plusie :cool2: POZDRAWIAM WAS I TRZYMAM KCIUKASY ZA WSZE WIZYTY
Witam Rosi79 nie martw sie kazda z nas juz pomalu sie obawia porodu , ale napewno nie przegapimy tego momentu, wsłu**** sie w swoje cialo bo ono daje ci juz wskazowki :-D

Kinia postaraj się nie martwić na zapas :-)
Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze :-D
Spokojnie poczekaj na to co powie Ci lekarz w szpitalu, no i jak wrócisz, to zdaj relację, bo jesteśmy ciekawe, czy u Was już lepiej :-)

Kinia postaraj się nie martwić na zapas :-)
Ja wierzę, że wszystko będzie dobrze :-D
Spokojnie poczekaj na to co powie Ci lekarz w szpitalu, no i jak wrócisz, to zdaj relację, bo jesteśmy ciekawe, czy u Was już lepiej :-)

Dziekuje CI :-)Ja wiem i nie chce sie denerwowac , ale tam na tym cisnieniomierzu kurcze zwariowane cyfry wychodza :szok: no zobaczymy, wiem jedno juz w szpitalu nie chce zostac chyba ze mi powiedza ze musze juz urodzic to sie zgodze :nerd:
Musze sprawdzic jeszcze moja torbe, bo wezme ja znowu ze soba :baffled:

No ja już zupkę sobie buraczkową wstawiłamjestem w trakcie ogarniania mieszkania..a o 15stej ide do ginka..zobaczymy co mi powie..ale idę na kase chorych to za dużo sie nie dowiem;-)ale zawsze coś:-)dam znac jak bede po..
miłego dnia dziewczynki;-)

reklama
Kinia daj znać po wizycie co i jak:tak: trzymam kciuki!!
mi po ostatnich wariacjach ciśnienia gdzie sie utrzymywało na poziomie 150/90 i puls 120 dostałam leki normujące ciśnienie i jest super - ok 115/85 puls 89:tak: a też się bałam że w szpitalu wyląduje..
ja dzisiaj mam leniwy dzień, nic mi się nie chce:happy2:

Do góry