reklama
zima
Zaangażowana w BB
pokaż jakieś fotki! jestem strasznie ciekawa takiego baby shower, ja niestety nie miałam:-(
Gibaga na zamknietym też się nie udziela, raz na bardzo długi czas coś napisze i znika - zapracowana, zaganiana... Siunia, Pysia i Rechot czują się dobrze, mają dolegliwości 9 miesiąca ale wszytko gra![]()
to fajnie, ze u dziewczyn wszystko, ok! tygrynka specjalnie na twoja prosbe kilka fotek. najgorsze to bylo to rozpakowywanie i pokazywanie co sie dostalo! wiadomo czlowiek sie cieszy,ale nie ma tego elementu zaskoczenia, bo i tak sama sobie to wybralas. chociaz kilka osob i tak przynioslo cos innego. i z tych prezentow najbardziej sie cieszylam:-) gupie

Załączniki
to fajnie, ze u dziewczyn wszystko, ok! tygrynka specjalnie na twoja prosbe kilka fotek. najgorsze to bylo to rozpakowywanie i pokazywanie co sie dostalo! wiadomo czlowiek sie cieszy,ale nie ma tego elementu zaskoczenia, bo i tak sama sobie to wybralas. chociaz kilka osob i tak przynioslo cos innego. i z tych prezentow najbardziej sie cieszylam:-) gupienajwiecej smiechu bylo jak mi brzuch mierzyly! niewiedzialam, ze tak grubo wygladam!! prawie kazda po pol metra za duzo obstawiala!!! a ten tort z pieluszek kuzynka mi zrobila, zdolna jest franca. buzka
ale super! widac że imprezka się udała

Moja klucha duzo sie rusza 
Najcudowniej jest jak sie budzi gdy słyszy głos mojego męża. Zazwyczaj jak wraca z pracy. Bo wtedy mała długo go nie słyszałą i szaleje na dzwiek jego głosu
Uweilbiaja sie razem bawic w puk puk
Tatuś w brzuszek a Misia od środka 
Najcudowniej jest jak sie budzi gdy słyszy głos mojego męża. Zazwyczaj jak wraca z pracy. Bo wtedy mała długo go nie słyszałą i szaleje na dzwiek jego głosu
Uweilbiaja sie razem bawic w puk puk
a ja dużo zazdroszczę
bo też bym chciała ale moje kumpele nie kumate w temacie... i zabiegane zalatane i tak cud jak uda nam się gdzieś spotkać... ale taka imprezka mi się marzy, z jedzonkiem, zabawami na temat malucha... fajnie musi być na takiej imprezce

a ja dużo zazdroszczębo też bym chciała ale moje kumpele nie kumate w temacie... i zabiegane zalatane i tak cud jak uda nam się gdzieś spotkać... ale taka imprezka mi się marzy, z jedzonkiem, zabawami na temat malucha... fajnie musi być na takiej imprezce
![]()
Tygrysku zawsze możemy sobie urządzić taką imprezę jak już Maluszki nasze będą na świecie :-) Tak ze 2-3 miesiące po porodzie.
Wtedy też pewnie znajdzie się jeszcze parę rzeczy, których nie mamy, a które by się przydały - a będziemy już chyba na tyle z nową sytuacją oswojone, że damy radę posiedzieć ze znajomymi

Dziewczynki, zmykam lulu :-)
Dobranoc i kolorowych ;-)
aninaka
Fanka BB :)
Hej, ja na chwilę i zmykam spać, chrrrrrrrrrr
Na kolację zgrzeszyłam i to bardzo... Zjadłam pół talerza frytek! Ale cukier po tym nawet znośny. Jak po dobrym obiadku. Ale i tak miałam wyrzuty sumienia i wyrzucałam sobie,że jestem wyrodną matką...
Jutro mam wizytę księdza! O 16. Ciekawe, jak będzie, bo mieszkamy tu od października dopiero.
Zmykam przytulić się do męża i spać...
mmmmm.... Ale pyszne były te frytunie

dobranoc!!!
Na kolację zgrzeszyłam i to bardzo... Zjadłam pół talerza frytek! Ale cukier po tym nawet znośny. Jak po dobrym obiadku. Ale i tak miałam wyrzuty sumienia i wyrzucałam sobie,że jestem wyrodną matką...

Jutro mam wizytę księdza! O 16. Ciekawe, jak będzie, bo mieszkamy tu od października dopiero.
Zmykam przytulić się do męża i spać...
mmmmm.... Ale pyszne były te frytunie

dobranoc!!!
Tygrysku zawsze możemy sobie urządzić taką imprezę jak już Maluszki nasze będą na świecie :-) Tak ze 2-3 miesiące po porodzie.
Wtedy też pewnie znajdzie się jeszcze parę rzeczy, których nie mamy, a które by się przydały - a będziemy już chyba na tyle z nową sytuacją oswojone, że damy radę posiedzieć ze znajomymi![]()
no jakieś pępkowe chyba będziemy robić, ale to już wspólnie z męzem... a mi się marzy wiesz, takie prawdziwe baby shower, przyjęcie-niespodzianka zorganizowane przez przyjaciółki... no trudno...

też zmykam spać

reklama
Dusia08
Marzec '08
no jakieś pępkowe chyba będziemy robić, ale to już wspólnie z męzem... a mi się marzy wiesz, takie prawdziwe baby shower, przyjęcie-niespodzianka zorganizowane przez przyjaciółki... no trudno...
też zmykam spać![]()
Ale baby shower nie musi byc organizowany przez przyjaciolki. Moj akurat organizowala mama z tesciowa. A niespodzianka to tez do konca nie jest bo pare miesiecy predzej wybierasz sobie prezenty, i wiesz ze taka impreza bendzie, wiec jaka to niespodzianka :-)