reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Eh AniaForever dopiero mi sie skonczyło zapominalstwo na samym początku szłam do sklepu i musiałam sobie na karteczce jak dziecko zapisywac co kupic bo inaczej to szok a teraz jeszcze roztrzepanie ale mysle ze to tez wkrótce sobie pójdzie.

Pysia smacznego Ci życzę ja dzisiaj wszamałam dwie bułki z serkiem i pomidorkiem i wafelki i jak naraziejakoś mnie nieciągnie do jedzenia. Mam nadzieję ze to też wkrótce minie
bo znowu urodzi mi się malusi liliputek.

reklama
Dziewczyny wogóle to ciągle mam wzdęcia brzuch jak balon i boli. Nie weim czy wogóle cos mozna brac na to np espumisan. Nie jem ani smazonych rzeczy ani pieczonych i tak w kółko.:-(

Patitka tez tak miałam, ale przeszło. Najlpeiej jesli nie jest to bardzo męczące to nic nie brac. Jesli ktos poleci Ci herbatkę koperkowa, to tez nei wolno, bo ona powoduję naplyw krwi i moze powodowac krawienia.
Któraś z was ostatnio pisała, ze pije kefiry. Doczytałam gdzieś, ze kefir może mieć1,5% normalnego alkoholu, więc nie polecam pić.

Muszę się Wam pochwalic dawno mi tak obiad nie smakował !!!

Patitka , wzdęcia najczęściej powodują rosliny strączkowe !!! np groch , fasola, kukurydza, bób. Inne warzywa np kapusta , kalarepa . A nawet owoce np gruszki !
Raczej to może powodować wzdęcia niż smażone i tłuste rzeczy .

Ja też jestem okropnie roztrzepana dziewczyny ... mam wziąć jakies dokumenty , wychodzę na pewniaka z domu i na poczcie czy w banku orientuje sie że to zupełnie inne papiery ! No i ciągle się potykam , co wczesniej mi sie nie zdarzało .

Znachorka to tez podobno normalne :(. Nie pamiętam z jakiego powodu, ale coś tam nam się produkuje z powodu ciązy z wpływa na nieskoordynowanie:baffled:

Witajcie :-D!!!
Jestem i już nadrabiam zaległości z całego dnia, ale napisałyście hoho,,,
jakoś dużo po weekendzie :) fajnie
u mnie dziś w pracy spokojnie, no ale bez dostępu do netu, to nie powiem tęskni mi się do Was,,,no ale narazie tak będzie, podczytuje sobie forum wieczorkiem i staram się być na bierząco ...
odezwe sie jak skończe czytać :tak: jestem na 198 str :D
pozdrowionka

Znachorka to tez podobno normalne :(. Nie pamiętam z jakiego powodu, ale coś tam nam się produkuje z powodu ciązy z wpływa na nieskoordynowanie:baffled:

Znachorka to przez estrogen :) Jego wysoki poziom rozluźnia więzadła (między innymi po to aby miednica mogła się przygotować na dzidziusia) niestety nie działa wybiórczo i rozluxnia wszystkie więzadła... dlatego częściej się potykamy i wszystko leci nam z rąk... :-)

Mnie bardziej męczy to roztrzepanie - czuje się jak uwsteczniona...

reklama
Znachorka wiem kochana, że takie rzeczy to bardzo wzdymają wiec wogóle je omijam szerokim łukiem ale po wszystkim co pieczone i smażone mam to samo. Eh poprzednim razem tez tak miałam jakos to przetrwałam więc i tym razem trzeba dzielnie zmęczyć.

Do góry