Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witajcie:-)
my już po wizycie..mała waży 2800 ,główką już do dołu..wszystkie wymiary i cała reszta ok..
mam już rozwarcie na jeden palec;-)
no i ogólnie wyniki mam dobre..
dzisiaj jak nigdy sie wyspałam nawet..;-)
życze miłego popołudnia i do usłysznia poźmniej...ja zmykam do rodziców na obiadek i takie tam..
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty![]()
a z tą listą to uważam że to świetny pomysł

Ja już po wizycie.Wszystko OK.Dłuższa relacja na odpowiednim wątku :-)
JestesmyNie idziemy do szpitala
Rodzimy sie około 28,02.łozysko II stopien.Szyjka twarda jak kamień.Bierzemy leki i robimy wyniki.Misia wazy 2700
Nasstepna wizyta 22,02
Witajcie:-)my już po wizycie..mała waży 2800 ,główką już do dołu..wszystkie wymiary i cała reszta ok..mam już rozwarcie na jeden palec;-)no i ogólnie wyniki mam dobre..

A tak przy okazji to można by było na jakimś wątku zrobić taką naszą listę kto jeszcze pozostał w dwupaku i na kiedy ma termin?-styczniówki coś takiego mają. Byśmy wiedziały kto z nas jeszcze pozostał, bo z czasem ta lista rozpakowanych będzie spora i możemy się pogubić, ale to tak tylko pytam. Nie wiem może mi już ze strachu odbija![]()
a z tą listą to uważam że to świetny pomysł
Mnie też pomysł z listą jeszcze oczekujących na rozpakowanie przypadł do gustu :-)
Z ta lista tez uważam pomysł dobry,ale to chyba Mama Sówka musi coś tam?

kochane powiem Wam, że już o tym myślałam, ale muszę mieć wenę, a dziś jej nie mam
dajcie mi troszkę czasu, a jutro lista będzie gotowa na wątku Rozpakowane Śnieżynko-Lodóweczki 

niestety wyniki moczu niezaciekawe ale zobaczę co mi lekarz powie. wizytę mam w piątek

Mnie tak od paru dni ta kosc bolała i miałam tak jak Ty to dzisiaj u lekarza sie okazało,że już mam rozwarcie na jeden palec..hej dziewczyny,jest tu któraś?mam pytanie-od ran boli mnie dół brzucha,szczególnie ta kość z przodu na dole.od 2 godzin mam takie bóle brzucha,niby chce mi się siku ,a jak idę to nie mogę prawie nic zrobić i brzuch mi co jakiś czas baaaardzo twardnieje i boli przy tym.Jak myślicie ??

:-)