Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oczywiscie cisnienie mialam wysokie nawet bardzo 170/100
, mierzyły mi trzy razy pozniej 150/95, uratowalo mnie to ze nie mialam bialka w moczu. Polozna stwierdziła ze mam syndrom bialego fartucha a i pytalam sie o te uplawy i powiedziala ze na tym etapie to ok. Przyjechałam do domku i zaraz sprawdzilam cisnienie i mialam 133/85 
Wiec mam sie nie stresowac relaksowac i odpoczywac!!! Tabletki mam brac nadal . Dziwi mnie to ze nawet przy tabletkach tak mi potrafilo skoczyc do gory , a jak siadalam do mierzenia to mi tak serce bilo ze hej ,,, tak sie zamartwiam
fajny pomysł z tym pomalowaniem 3ścian a na jednej tapeta..moi znajomi mają tak w salonie i powiem Ci ,że niezły efektGratuluje i zazdroszcze poziomu hemoglobiny
Co do moczu to bedzie dobrze ja tez sie bałam, ale mam brac 10 dni Urosept i Witaminę C i zrobić wyniki.
Naszym dzidziakom dobrze tam gdzie są a nam źle ze jeszcze ich nie możemy tulać.:-(
Mój wrócił, ale jak wrócł to spałam i poszedł remontować nasze mieszkanko.
Pierwsza warstwa farby w sypialni pomalowana. Śliczna zieleń. Jutro druga warstwa. I moze tapetke przykleimy. Bo 3 sciany zielone a jedna z tapetką w wielkie kwiatyTakie moje widzimisię ;P
Wg doktorka do porodu jeszcze miesiac to jest duza szansa ze moze ze szpitala wrócimy juz do siebie.
:-)kurde nie jestem fachowcem ,ale moze dzidzia sie już powoli zaczyna wybierac do Ciebie? wsuwa sie w kanał..no nie wiem moze lepiej jedz do szpitala..zrobią ktg i bedzie wiadomo,bo ponoc jak brzusio twardnieje to są skurcze wtedy..ten ból przechodzi,ale za około godzinę znów to samo,a brzuch twardniieje częściej,i po tych bólach dzidzia wariuje jak się kończą.Ale nic poza tym się nie dzieje,tylko brzuch obolały
No to jak najwięcej musisz sie teraz "byczyc" i neich Ci inni służą hehe;-)Witajcie dziewczyny naszczescie jestem w domkuoczywiscie cisnienie mialam wysokie nawet bardzo 170/100
, mierzyły mi trzy razy pozniej 150/95, uratowalo mnie to ze nie mialam bialka w moczu. Polozna stwierdziła ze mam syndrom bialego fartucha a i pytalam sie o te uplawy i powiedziala ze na tym etapie to ok. Przyjechałam do domku i zaraz sprawdzilam cisnienie i mialam 133/85
Wiec mam sie nie stresowac relaksowac i odpoczywac!!! Tabletki mam brac nadal . Dziwi mnie to ze nawet przy tabletkach tak mi potrafilo skoczyc do gory , a jak siadalam do mierzenia to mi tak serce bilo ze hej ,,, tak sie zamartwiam
![]()

hehe;-)coś mnie tak wzięło..a teraz na kolację płatki z mlekiem<mniam>
;-)no to na co czekasz..myk myk do wyrka i męża używac..Kinia i mi dzisiaj na wizycie jakies wysokie cisnienie wyszlo 155 na 95...ale jakos się denerwowalam wiec moze dlatego.
U nas generalnie wszytsko ok....wszystko gotowe do porodu...Ginka powiedziala ze potrzebny tylko "rozruch")) wiec musze sie za męza wziąśc
Poza tym mały wazy 3280 lecz na ile są te pomiary wiarygodne....cięzko bylo malego zwazyc.

bo już sie boi,że zaczne mu w trakcie rodzic..eh faceci...
he he mój sie nie boi....wiec mam nadzieję ze da sie zaciagnąc do wyrka
![]()

nie wiem jak inni ze mną wytrzymują :-)

bo zaczęła nóżki w żebra mi wkładać 
hahahah Dobrze,że tylko urosept Ci kazano,bo furagin to już odpada na tym etapie raczej-tak lepiej dla dzidziGratuluje i zazdroszcze poziomu hemoglobiny
Co do moczu to bedzie dobrze ja tez sie bałam, ale mam brac 10 dni Urosept i Witaminę C i zrobić wyniki. ......
Wg doktorka do porodu jeszcze miesiac to jest duza szansa ze moze ze szpitala wrócimy juz do siebie.
a urosept troszke odkazi,podziala moczopędnie,witaminka c zakwasi mocz-a bakterie tego nie lubią-kwaśnego środowiska,no i pij sporo wody-tez ppomożesz się drogom moczowym oczyścić

Bierz się za męża bierz,nie żałuj sobieKinia i mi dzisiaj na wizycie jakies wysokie cisnienie wyszlo 155 na 95...ale jakos się denerwowalam wiec moze dlatego.
U nas generalnie wszytsko ok....wszystko gotowe do porodu...Ginka powiedziala ze potrzebny tylko "rozruch")) wiec musze sie za męza wziąśc
Poza tym mały wazy 3280 lecz na ile są te pomiary wiarygodne....cięzko bylo malego zwazyc.
,podobno seksik to dobry "przyśpieszacz"porodu:-)....pewnie się zaraz wszystkie zniecierpliwione rzucą na swoich mężczyzn;-)
Ja muszę na mojego czekac do 7go lutego i basta:-)
;-) papa