monikasia
Fanka BB :)
Witam Kochane:-)
Joasia ciesze sie, ze juz jestescie:-) i wszystko OK
Ja dzisiaj nawet jakos spalam dobrze
Mialam zrobic termin z polozna i juz nie zdazylam
jutro musze znow sprobowac.
Skurcze mam zawsze rano ale jakas pelna energi jestem i nawet bylam na spacerku wczoraj z M i zadyszka mnie nie zlapala
no jestem w szoku.
Po wczorajszej wizycie jestem zadowolona bo z Mala wszystko w porzadku.
Joasia ciesze sie, ze juz jestescie:-) i wszystko OK

Ja dzisiaj nawet jakos spalam dobrze
Mialam zrobic termin z polozna i juz nie zdazylam
jutro musze znow sprobowac.Skurcze mam zawsze rano ale jakas pelna energi jestem i nawet bylam na spacerku wczoraj z M i zadyszka mnie nie zlapala
no jestem w szoku.Po wczorajszej wizycie jestem zadowolona bo z Mala wszystko w porzadku.
Pewnie część już zdążyła się rozpakowac. Zaraz sprawdzę. Tymczasem już się tłumaczę. Remont miałam, a potem sprzątanie. I po prostu nie miałam ani siły ani głowy, żeby tu wpaść. Teraz siedzę sama w domu i uczę się gotować - nawet mi coś wychodzi, wiec jest szansa, że nie pomrzemy z głodu. Z dzidzią OK, byłam na USG i waży 2900:-). Obejrzałam sobie szpital, w którym będę rodzić i rozmawiałam z położną żeby się umówić na indywidualna opiekę. Super babka, z wrażenia zapomniałam zapytać ile mnie to będzie kosztowac
. Ale mam do niej zadzwonić po wizycie u lekarza, bo podobno warunki indywidualnej opieki się zmieniły i muszę się z nią jakoś umówić.

i znow zostawiłam to szycie na pozniej....
ja do terminu mam 5 dni i tak sobie pomyslelam, ze moze jak bym zostala to by mi wywolali, ale teraz jak biore tabletki to w domku mam normalne cisnienie tylko w szpitalu spore ehhhhh. No zobaczymy