reklama

Wątek główny

reklama
Ja mam to samo:baffled::-)
A i jeszcze wczoraj dowiedzialam sie, ze moja Mala wazy juz 3400 - 3500 :confused:
e to tak jak moja Karolinka hehehe będzie ała hehe no trudno damy rade jak to powiedziała położna w szpitalu u mnie chciało sie kochać to trzeba teraz pocierpieć strasznie się zadręczam jak będziewyglądała i czy będzie miała taką kluseczkę zamiast noska jak mamusia hehe czy jak orzełek po tacie hehe:-D:-D:-D

moj syn jak sie urodzil to wazyl 4000:tak:ateraz taki maly kogucik jest, ze hej:-)
Ja tez jestem ciekawa jak moja wyglada:-) chcialabym tylko blondyneczke:-)...pomarzyc mozna....:happy2:

a czemu pomarzyć? moja siostra brunetka szwagier brunet a ich synek blondyn rasowy hehe dobrze że im jeszcze murzyn nie wyszedł bo to już by było podejrzane hehe :-D moja będzie na bank blondi bo ja blond i mój facio też no chyba że po dziadkasch pójdzie to będzie szatynka a i tak się potem ufarbuje hehe

Jestem na chwilkę :-)
Alez zaraz znowu znikam gotować obiadek ;-)

W sobotę mój zrobił mi zdjęcie-masakra,nie zdawałam sobie sprawy z tego,że mam taaaaaki wielki brzuch,teraz rozumiem od czego mam te kilka rozstępów.

Kasia, wrzuć to zdjęcie na wątek foto :-)
Na pewno ślicznie wyszłaś :-)

Widzę, że włączył się temat: wygląd mojego Dzidzia :-D
No ja to bym chciała:
- blondyneczkę po mamusi
- z kręconymi włoskami po tatusiu
- z niebieskimi oczami po cioci
- z noskiem po mamusi
- no i taką nie za dużą tą kluchę :-D

Jestem na chwilkę :-)
Alez zaraz znowu znikam gotować obiadek ;-)

Kasia, wrzuć to zdjęcie na wątek foto :-)
Na pewno ślicznie wyszłaś :-)

Widzę, że włączył się temat: wygląd mojego Dzidzia :-D
No ja to bym chciała:
- blondyneczkę po mamusi
- z kręconymi włoskami po tatusiu
- z niebieskimi oczami po cioci
- z noskiem po mamusi
- no i taką nie za dużą tą kluchę :-D
Żeby podczas sexu tak można było sobie mówic..no to teraz dorobimy blond loczki,a teraz niebieskie oczka..hehe;-)

Witams ie popołudniowo ja już po obiadku..teraz pora leżakowania i czas na BB:tak:;-):-)

heheh widzę że ciekawe wątki dziewczyny poruszacie...
dzień dobry tak poza tym bo dopiero co tu zawitałam......
u nas nocka standard czyli mało przespana.... mały nie zamierza się ruszac z brzucha... chyba twierdzi że zimy nie lubi i czeka do wiosny ( hehehe ) mam nadzieję że nie:-)

wiecie co ja to generalnie bym chciała żeby moja dzidzia miała tylko Loczki po tacie a reszta jak się mateuszkowi podoba niech sobie dobierze:P:P

mi na dzień dobry połóżna wyliczyła źle termin i w książeczce mam 22 luty... szok:szok:
natomiast powinno byc 18 luty... za to jak byłam na połówkowym usg to termin porodu wypadł właśnie na 14 02
zobaczymy jak będzie heheh
a tak w ogóle to ciekawe jak to jest z tymi terminami, które się bardziej sprawdzają te z OM czy z USG

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry