Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzieki za rade Misia :*
ale boje sie![]()

. Poprzednią noc budziła się co godzinę. Ale chyba wiem teraz, że było jej za ciepło. Sama radośc po nocy, tym bardziej, że karmię ja wyłącznie piersią.
sie jej przespać 4 h. Dla mnie to już rewelacja. dlaczego tak się cieszę? bo moja Zuzia (9lat) nie przespała całej nocy do 3 roku zycia

. Budziła się po 4,5 razy każdej nocy. Jako noworodek była w 2 tyg. życia na uspokajającym viburcolu bo nie spała po kilka godzin, miała 24 na dobę kolki i nie odklejała sie ode mnie. Bardzo szybko wpadłam w depresję poporodową. Brr, okropne miałam wtedy mysli co do tej malutkiej istotki. Chciałam , żeby tylko ktos ją zabrał ode mnie i takie tam straszności. Padałam na pysk a jak poszłam do pracy po roku(jestem geografem i pracuję w średniej szkole), to często byłam wręcz nieprzytomna. A w szkole trzeba być cały czas na obrotach

Witamy sie
my sie cyckujemy i butelkujemy ... bo chyba mam za malo pokarmu .. ale chce karmic Malego cycem
wogole co kurfa sie wkurfilam :-/ ... to sa istne zarty ... napisala do mnie dziewczyna mojego bylego i mi grozi !i gada ze to nie jego "dzieciak" :-/ ja pitole nie no rewelka .. :-(
Joasiu Misia ma racje jeżeli istnieje jakiekolwiek zagrożenie dla Twojego Maleństwa to zgłoś sprawe na policje... Z takimi nie ma sie co cackac bo albo laska jest tak glupia ze mysli ze moze Ci grozić albo ma nierówno pod sufitem i rzeczywiście powinnaś uważać bo nigdy nie wiadomo co takiej może przyjśc do głowy...dzieki za rade Misia :*
ale boje sie![]()
Dziekuje Izulka upewniłaś mnie ze to jednak nie różyczka... Moj ma taka wysypke na rekach brzuchu i troche na plecach... I zaczeło go to swedziec... No zobaczymy co jutro lekarz powie...Patrycjo, co do tej wysypki to podczas rózyczki zaczyna się od twarzy i zstępuje niżej, nic nie swędzi, tylko z czasem może - ale nie musi - zlać sie w jedną plamę. Dziecko może miec stan podgorączkowy nic więcej.
Ja tez dawałam najpierw wapno, smarowałam alantanem bo myślałam , że to pokrzywka-syn jest alergikiem. A tu niespodzianka...różyczka
Witam Was dziewczyny
ja dzisiaj miałam dobrą noc. Hania spała po 4 h. Poprzednią noc budziła się co godzinę. Ale chyba wiem teraz, że było jej za ciepło. Sama radośc po nocy, tym bardziej, że karmię ja wyłącznie piersią.
Dzisiaj ma tydzień. I widzę, że już kilka razy udałosie jej przespać 4 h. Dla mnie to już rewelacja. dlaczego tak się cieszę? bo moja Zuzia (9lat) nie przespała całej nocy do 3 roku zycia
. Budziła się po 4,5 razy każdej nocy. Jako noworodek była w 2 tyg. życia na uspokajającym viburcolu bo nie spała po kilka godzin, miała 24 na dobę kolki i nie odklejała sie ode mnie. Bardzo szybko wpadłam w depresję poporodową. Brr, okropne miałam wtedy mysli co do tej malutkiej istotki. Chciałam , żeby tylko ktos ją zabrał ode mnie i takie tam straszności. Padałam na pysk a jak poszłam do pracy po roku(jestem geografem i pracuję w średniej szkole), to często byłam wręcz nieprzytomna. A w szkole trzeba być cały czas na obrotach
Dlatego sen Hani tak cieszy, szczególnie mnie;-) choć mężu też pomagało, jak mogło.
zobaczymy co będzie dzisiaj, mam nadzieję, że powtórzy wyczyn![]()
. Dobrze wiesz,że myśląc źle o sobie wcale nie polepszasz sytuacji. Nikt nie zaryzykowałby stwierdzeniem, że mama karmiąca jest lepsza od niekarmiącej. Ja jestem gorącą zwolenniczką karminia piersią. Poprzednią dwójkę karmiłam po 16 m. Na poczatku zawsze było pod górkę. Teraz też. I robię wszystko żeby tak zostało. Nigdy nie dokarmiałam dzieci butelką. Twardo przystawialam do pustego cycucha aż pojawił się pokarm. I wiem, jak się czujemy nie mogąc nakarmić malucha. Lecz butelkę też można podać dziecku z miłością.