Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
ja juz nie wiem co mam robic ;(
maly nie moze zrobic kupki brzunio go boli i ciagle placze ;/ a ja z nim ;/
co mam robic ? pomozcie blagam ...
hej

dziękiAnne, znalazłam cos takiego na zapalenie piersi.
W przypadku zapalenia piersi, kiedy wyczuwalne są zgrubienia i występuje wysoka temperatura, można zastosować następujący okład: jajka umyć pod bieżącą wodą np. mydłem, przelać wrzątkiem. Ubić pianę z białka. Nałożyć ją na ligninę i przyłożyć okład na piersi, a szczególnie na miejsca, gdzie pierś jest twarda i obolała. Po 20 minutach zdjąć okład, pierś dokładnie przemyć mydłem i ciepłą wodą, wytrzeć do sucha. Temperatura natychmiast spadnie.
to tak jak mój mały ma,wczoraj podałam mu espumisan w kroplach i uspokoił się.Dziś zrobił kupkę sam-podwóch dniach nierobienia,ale znów jakby go brzunio boli i zaytam w aptece o bebilon pepti,a mąż będzie po południu u lekarza z naszym starszym synem,to też o bebilon pepti zapyta i może o receptę na to mleczko-bo na recepte jest zniżka,no i wogle nie wiemy czy bez recepty można kupić,a to mleczko pomaga na bolący brzuszek i kupkihej
Czesc
Moj najstarszy synek byl karmiony mlekiem mod i mial problemy ze zrobieniem kupki jemu pomogly czopki glicerynowe i zmiana mleka.
Edyta te czopki to luminalum ? bo mam je ale nie wiem czy je mu dac :|
polozna go tak polozyla i sa efekty
burza w domu