Serduszko1
Fanka BB :)
No tak tak hahahah
)
)
)
Dziewczyny co tam u Was????
Kuba dziś dostał 1 słoiczek Gerbera..... teraz czekamy na kupke
)
Dziewczyny co tam u Was????
Kuba dziś dostał 1 słoiczek Gerbera..... teraz czekamy na kupke
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w drodzeNo to super
Ja mam garaz pod domem i tam chowam wózek
A co z naszym MT?????
Nie nie Kochana.... nie szaleje tak hahahahadałas cały słoiczek od razu pati??
Dobrze to dzisiaj mam rajd prasowania po Polsce hahahahahapati jak poprasujesz u misi zapraszam do mnieheheh troche prasowania sie znajdzie hehehe
ide dzwonic po przychodniach....... moze sie w koncu dodzwonie:/
Karola ja bym na Twoim miejscu tam poszła i im jazde zrobiła..... Dziecko ma kuźwa czekac prawie miesiąc.... no masakra....laski jakas paranoja..... dzwonie do przychodni.. tłumacze babie ze chce jak najszybciej do pediatry bo mi dziecko ulewa i ma skaze białkową, wiec to moze od mleka i takie tam..... a ona ze termin na 7 lipca.. a jak cos sie bedzie dzialo wczesniej to jest pogotowie...... myslalam ze ja przez słuchawke wyjme i stłuke.....
no szkoda słów po prostu.....
do gina tez sie umówiłam dopiero na 14tego a mam jeszcze tylko 3 tabletki... wiec lipa....
ja dzis szalenie glodna jestem zjadlam juz dwa sniadania i paczkai jesc mi sie chce....
to chyba z braku kawy w organizmie![]()
A dzisiaj bylismy u lekarza bo ost polozna stwierdzila ze ma za plaska glowke
a lekarz powiedzial ze sie rozwija swietnie mamy go ukladac na lewej stronie bo prawa widocznie jest za plaska,tylko ze smyk tak sie wywierci ze i tak n plecach spi.