Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To co za wypadek miałaś? Przepraszam, że pytam, ale wczoraj do Was dołączyłam i nic nie wiem....Dziewczyny ja niestety zaczynam odczuwać mój wypadekod wczoraj strasznie bolą mnie kości miednicy... tępy ból w spojeniu i stawy między miednicą a kością krzyżową.... istna masakra
Losek a gdzie będziesz wynajmować mieszkanie.. Ja szukam czegoś w Warszawie i jestem załamana - ceny z kosmosu..... Ogolnie przeraża mnie też przeprowadzka do tak wielkiego miasta z dala od rodziny, ale mus to mus, mój M tam pracuje.
Widzę że masz podobne zachcianki, mi też Fanta się marzy i Sprite i wszystko co gazowane, gdzie nigdy wcześniej takich gazowanych napojów nie lubiłam. A i cukierki też teraz uwielbiam szczególnie ICE![]()
Nistety moja tesciowa co prawde mieszka w Szwajcarji , ale codziennie pracuje moja mama w Polsce i raczej nie przyjedzie ma cukrzyce i nie zabardzo moze , moje siostry tez pracuja wiec nie ma kto , jeszcze wyjdzie na to , ze rodzic bede sama , az sie plakac chce.![]()
Najeli my mieszkamy w maleńkiej mieścince na zadupiu i płacimy ok 1700 z mediami + opłata za miejsce parkingowe. a mamy mieszkanko 48m2

Mała mieścina Jawiszowice, mieszcząca się 5km od Oświęcimia, 12km od Pszczyny i jakieś 24 od Bielska-Białej. Wiec lokalizacja nawet fajna, mieszkanie duże, widne, 4 pokoje + przedpokój + mała kuchnia (niestety ślepa) no i łazienka.Najeli gdzie mieszkasz że płacisz tylko 600 zł i to za 80m2![]()