Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
rano mąż mi zrobił śnadanko ale ja tylko wzielam gryzka kanapki i odeszłam od stołu, nic nie mogłam w siebie wcisnąć tylko soczku się napiłam, teraz poszłam na stołówkę na obiad i sytuacja się powtórzyła, zamówiłam jedzonko a jak je dostałam to gryz i na tym koniec strasznie mało jem a dzisiaj tojuz całkiem tragediaHej dziewczyny,
niestety możecie mnie wykreślić z "lutówek" bo dwa tygodnie temu poroniłam![]()
Uważaj na siebie Julisia! Teraz to Ty jesteś najważniejsza, więc wyluzuj trochę w pracyWitam Śnieżynki! dopieroudało mi się zajrzeć na bb, cały dzień mam strasznie zalatany w pracy, pełno raportów i innych rzeczy muszę przygotować, do tego jutro dyrektor przyjeżdza i trzeba się na spotkanie przygotować masakra !!! a do tego fatalnie się dzisiaj czuję jeszcze nic nie jadłamrano mąż mi zrobił śnadanko ale ja tylko wzielam gryzka kanapki i odeszłam od stołu, nic nie mogłam w siebie wcisnąć tylko soczku się napiłam, teraz poszłam na stołówkę na obiad i sytuacja się powtórzyła, zamówiłam jedzonko a jak je dostałam to gryz i na tym koniec strasznie mało jem a dzisiaj tojuz całkiem tragedia
Wygoniłam właśnie mojego Kochanego do sklepu po pierogi ruskie, bo nie mam siły na robienie, a tak bym sobie je dzisiaj zjadła:-) Witam Śnieżynki! dopieroudało mi się zajrzeć na bb, cały dzień mam strasznie zalatany w pracy, pełno raportów i innych rzeczy muszę przygotować, do tego jutro dyrektor przyjeżdza i trzeba się na spotkanie przygotować masakra !!! a do tego fatalnie się dzisiaj czuję jeszcze nic nie jadłamrano mąż mi zrobił śnadanko ale ja tylko wzielam gryzka kanapki i odeszłam od stołu, nic nie mogłam w siebie wcisnąć tylko soczku się napiłam, teraz poszłam na stołówkę na obiad i sytuacja się powtórzyła, zamówiłam jedzonko a jak je dostałam to gryz i na tym koniec strasznie mało jem a dzisiaj tojuz całkiem tragedia
Cześć DziewczynkiWidzę, że wy już od samego rana na BB :-) Ja dzisiaj spałam jak suseł i zbieram się właśnie do życia
Wygoniłam właśnie mojego Kochanego do sklepu po pierogi ruskie, bo nie mam siły na robienie, a tak bym sobie je dzisiaj zjadła:-)
Patrycjaa bardzo Ci współczujeTrzymaj się cieplutko...
hehe, ale i tak kocham go nad życie!