• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

Lucka Nela jak się ją posadzi, to siedzi, ale tak jeszcze chwiejnie. Sama nie siada... Ale karmię ją już w krzesełku do karmienia, bo tak jest wygodnie i chcę ją do tego krzesełka przyzwyczaić ;-)
A wożę ją jeszcze cały czas w gondoli, bo do siedzenia się nie rwie... więc nie będę jej na siłę do spacerówki wkładać, bo ładnie i spokojnie w wózku mi leży :-)

Pati gratulujemy małemu kasownikowi :-D

Misia gratuluję :-D Ale fajnie, to daj znać co i jak... :-) Nasza modelka ;-)

No to zmykam :-)
Buziaki i do zobaczenia po weekendzie :-D

reklama
Odkad dowiedzialam sie o tej tragedi,oddaje glos codziennie,tylko ten chlopak co jest na 2 miejscu to podobno oszust,organizatorzy odejmuja mu podejrzane glosy,bo on pojawil sie nagle dzisiaj i mial juz pare tysiecy glosow,wiec to jakas sciema:wściekła/y:

A co do tych ankiet,to codziennie jakies sa czy to tylko co jakis czas mozna je wypelniac??

Moj maly tez jeszcze sztywno nie siedzi,widocznie nie jest na to gotowy,czasami posiedzi dluzej a czasami wogule,on woli stawac na nozki,ale postoi chwile i sie przewraca.

Ostatnia edycja:
hej kochane
ja dzisiaj ledwo żyję...... wstałam rano i prawie zemdlałam.... dopiero skończył mi się okres a dzisiaj jakiegoś krwotoku dostałam.... w głowie mi się kręci i rano na mdłości mi się zbierało.... mama zajęła się małym a mi sie film urwał i spałam do 11:30.
noc w miarę, mały obudził się dwa razy .... ząbki:(

wszystkim chorym pociechom duuuużo zdrówka ...
miłego dnia kochane
ja uciekam z dziubkiem na spacer.
To co sie z tobą dzieje? Kochana uważaj na siebie

Hej kobietki, ja dzis zalatwialam wychowwacze i ciekawe jak bedzie, marze juz o przedszkolu dla dzieci.
Czy obcinala juz ktoras z was wloski dszieciom?
I czy wasze maluchy siedza juz w spacerówce albo foteliku do karmienia?
Majka w spacerówce jeździ już ponad m-c i to samo z karmieniem. Ona mi bardzo sztywno siedzi, a od kilku dni sama siada.

Pozdrowienia dla wszystkich lutówek od majówki!
Czy są wśród Was takie które do pół roku karmiły tylko piersią i dzieci są zdrowe? Bo ja tylko piersią i wszyscy mi już na głowę wchodzą że dziecku to już nie starcza, a dziś był ważony i podwoił wagę urodzeniową więc czy muszę go już czymś dokarmiać?
Dziękujemy za pozdrowionka. Kochana ja swoją drugą córkę pół roku miałam na samej piersi, a teraz Majkę praktycznie też . Jak miała 5m-cy i 3 tyg. to podałam jej pierwszy raz jabłuszko, ale to było dosłownie kilka razy, a wygląda b. dobrze.

U nas nocka taka sobie ale nie było najgorzej. Wczoraj dałam pierwszy raz Majce danonka ale tuskawkowego i dostała mi rozwolnienia. Poza tym wszystko ok.:-D

Dzien dobry!

Ja oczywiscie głos tez oddawałam codziennie :-) bo to straszna tragedia :-(

Dziewczyny mam nadzieje ze mnie przyjmiecie spowrotem do swojego grona bo nie pisałam tu chyba od czasów ciazy(a wiele sie pozmieniało przedewszystkim buziek :-))

Bartus był wczoraj u lekarza bo od soby był na antybiotyku bo ma zapalenie uszka i niestety jest bardzo niewielk apoprawa wiec teraz dostał serie innego antybiotyku pozatym zmartwiła mnie bardzo lekarz ze bedzie mu sie to prawdopodobnie powtarzac :-( wiec kolejny tydzien w domku bez spacerków :-(

Ale widze ze chyba jakis wirus panuje bo i asze dziszie choruja---- Kinia duzo zdrowka dla malca zeby katarzysko mineło

Witam....u mnie noc koszmar wstawałam dosłownie co chwile.... jeszcze mnie choróbsko złapało... ale damy rade :)
Przed chwila odkryłam dlaczego Kuba nie umiał spać... otóż mamy 4 ZĄBKA!!! :)
wszystkie jedyneczki już mamy :):):):):)

Witajcie w piątkowy dzionek. Synek śpi więc mogłam trochę was poczytać.
Edytko nie wiem, ale mysle ze zawsze jak cos moze swoje opinie tlumaczyc w google translatorze.

Musze sie wam pochwalic :)
Na Facebooku wygrałam casting do reklamy Dove :)
Gratulacje :tak::tak::-)

No i mamay wielkkkkiii katar :wściekła/y: Dominis kicha i mu gile wylatuja ehhh!
No wlasnie opanowal nowe umiejetnosci stanie w kojcu :-Dtzn w lozeczku turystycznym
My w spacerowce jezdzimy od 6 mieciaca od niedawna nawet na prosto i trzyma sie poreczy , a w krzeselku do karmienia siedzi juz ok 3 tyg, chetnie w nim siedzi i je posilki.
Dobranoc kochane i przespanych nocy , bo moja zapowiada sie katarowo :baffled:
Zdrówka życzę i winszuje nowej umiejętności:tak:

Witam....u mnie noc koszmar wstawałam dosłownie co chwile.... jeszcze mnie choróbsko złapało... ale damy rade :)
Przed chwila odkryłam dlaczego Kuba nie umiał spać... otóż mamy 4 ZĄBKA!!! :)
wszystkie jedyneczki już mamy :):):):):)
:-):-):-) My na razie czekamy na pierwszego ząbka.

Hej, czy u Was też było tak zimno rano? Jak moje dzieci szły na przystanek na 7.15 to było 0,3stopnia!! :szok: wszystko białe wokół. A teraz mam błękitne niebo i piękne słońce:-). Kończymy remont pokoju-wreszcie. A i tak mnóstwo innej roboty, jak to w starym domu, który chce się przywrócić do stanu świetności:)Jeszcze w niedzielę mamy odpust, więc z mężem szykujemy śpiewy, gazetkę itd. Hanka ostatnio na Mszy szalała okrutnie;) i śpiewała do mikrofonu! Nie chciała siedzieć w wózku, wzięłam ją na ręce i co zaczęłam śpiewać , to ona wtórowała mi swoim piszczeniem. Nie mogłam śpiewać ze śmiechu:-D. Ale na odpuście wolałabym, żeby sobie odpuściła występy...
Wczoraj Hania zaczęła będąc na czworakach prostować nogi:) głowa w dół, pupcia do góry, śmieszne figury. Jeszcze widziała, że się śmiejemy, to dalej próbować...

No hejka kochane u nas nadal katarowo , mnie tez cos zlapalo. Dominis spal z nami pol nocki, ale biedactwo ciagle sie budzilo :( teraz tez caly czas maruda , mysle ze juz za niedlugo mu przejdzie.
A tak wpgole to od 3 dni strasznie twarda robi kupke, juz wczoraj i dzisiaj nie dostal kaszki manny.
Pozdrawiam was mamusie!!!

reklama
Hej, czy u Was też było tak zimno rano? Jak moje dzieci szły na przystanek na 7.15 to było 0,3stopnia!! :szok: wszystko białe wokół. A teraz mam błękitne niebo i piękne słońce:-). Kończymy remont pokoju-wreszcie. A i tak mnóstwo innej roboty, jak to w starym domu, który chce się przywrócić do stanu świetności:)Jeszcze w niedzielę mamy odpust, więc z mężem szykujemy śpiewy, gazetkę itd. Hanka ostatnio na Mszy szalała okrutnie;) i śpiewała do mikrofonu! Nie chciała siedzieć w wózku, wzięłam ją na ręce i co zaczęłam śpiewać , to ona wtórowała mi swoim piszczeniem. Nie mogłam śpiewać ze śmiechu:-D. Ale na odpuście wolałabym, żeby sobie odpuściła występy...
Wczoraj Hania zaczęła będąc na czworakach prostować nogi:) głowa w dół, pupcia do góry, śmieszne figury. Jeszcze widziała, że się śmiejemy, to dalej próbować...
Jak ja ci zazdroszczę tego śpiewania. Wiesz co śpiewacie może części stałe, b ja mam ładne M. Anioł, jak chcesz to ci prześlę.

No hejka kochane u nas nadal katarowo , mnie tez cos zlapalo. Dominis spal z nami pol nocki, ale biedactwo ciagle sie budzilo :( teraz tez caly czas maruda , mysle ze juz za niedlugo mu przejdzie.
A tak wpgole to od 3 dni strasznie twarda robi kupke, juz wczoraj i dzisiaj nie dostal kaszki manny.
Pozdrawiam was mamusie!!!
Daj mu jabłuszko takie samo bez innych owoców.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry