Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
aż miło tu zajrzeć:-)
Dziś ma dużo mniejszy katar,troszkę chwilami słychać było taki zachrypnięty głosik,ale był cały dzień bardzo grzeczny,wesoły,nie kaszle na szczęście.Kuuurcze dziewczyny a my mamy straszny katar!((
minikasia-współczuję,bo własnie też to przechodzę,choć dziś jest już duuużo lepiej,ale 1sza nocka z katarem-masakra,myślałam,że nie wyrobię,a najbardziej to było mi żal mojego misiaczka,że ten katar go tak męczył i nie mógł biedny przez to oddychać,a co za tym idzie-nie mógł spać,a był taki umęczony. Ale może u Ciebie nie będzie tak źle,musisz córeczkę koniecznie wysoko ułożyc-wysoko pod główką-najlepiej podłożyć coś pod materacyk,a nie dawać dużą poduchę,tak,żeby głowa była wyżej,wtedy łatwiej dziecku oddychać i katar nie spływa do oskrzeli też.no i woda morska,jak jest źle całkiem to krople-nasivin,otrivin,ja poprzedniej nocy kilkoma kroplami skropiłam pościel olejkiem olbas oil-tak delikatnie-kilka kropel,zapachsie unosił delikatnie w powietrzu-olejki lotne-to tez pomaga,ale nie wolno przesadzić,bo to się właściwie nie stosuje u niemowląt.mój misiak bierze niestety antybiotyk,bo już tam troszke mu krtań zaatakowało i gardełkTygrynko dzieki bardzo:* Mala juz spi ale miala problem... Pewnie mnie ciezka noc czeka...
kinia,tak,jak odstawisz ,to dostaniesz okres,powinnaś je wziąć juz do końca,może jestes na etapie przystosowywania się organizmu-to czasem 3miesiące trwa takie plamienia,a potem albo jest dobrze,albo trzeba zmienić tabletki na inne.Ja wogóle nie mogę brac tabl.hormonalnychHejka dziewczyny witamy sie :-)
U nas jakos leci, Dominis strasznie marudny ciagle poplakuje , nawet z pokoju nie mozna wyjsc a nie moge sama zostawic go na podlodze bo wszedzie wstaje i boke sie ze sie przewroci, wiec kiedy wkladam do do kojca strasznie wyje !!
A ja sie nie czuje za bardzo , zaczelam brac tabletki anty i w 15 dniu znow mam plamienia takie dosyc mocne i mnie boli strasznie brzuch!! Powiedzcie czy jak odstawie je to dostanie okres ?? A i humor tez kiepski glowa boli i nic mi sie nie chce buuuu
Sorki ze tak smece ale jakos tak samotna sie czuje :--(
Shingle zauwazylam ze jestes z Warszawy a z jakiej dzielnicy?Ja tez jestem z Wa-wy
![]()

Moja "mała" Milka przy niej to gigant. A jak sobie pomyślę że urodziła się mniejsza od Natali to w szoku jestem

a na Woli mieszkalam z pierwszym mezem,wiec znane sa mi tamte okolice

Mieszkam vis a vis Wola Parku. A Ty ?
Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom
Niedawno wróciłam od koleżanki która ma 10 dniową córeczkę Natalkę. Rany jaka jest maleńkaMoja "mała" Milka przy niej to gigant. A jak sobie pomyślę że urodziła się mniejsza od Natali to w szoku jestem
![]()
Och tęskno mi się zrobiło za takim maleństwem... Zazdroszczę tym które już czekają na kolejne maleństwa
Kolorowych snów kobitki

:-)