Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć!
Przyjmiecie mnie na swe forumowe łono? Taką starą-nową? Hmmm?
Bo brakuje mi Was, a widzę, że tu jesteście. To mogę?
My dziś po szczepieniu i to podwójnym, bo najmłodszego i średniego bąbla. Młodsze dziecię zniosła to ciut lepiej, ale faceci to ciut hipochondrycy są.
Malwisia waży 7,200, mierzy 68 (szkoda, że jej ubrania o tym nie wiedzą i muszę ją ubierać w 74), rozwija się pierwszorzędnie, ciemiączko jej zarosło, ale dziwnie, bo taki dołek się zrobił i ciągle miałam wrażenie, że nie zarosło, a lekarka mówi, że jest prawie zarośnięte, a wyrówna się potem.
A, i nauczyłam małą przesypiać całe noce, choć dalej jest na piersi.
An
Rozebrałam zuzie połozyłam ja na "Samolot"
A Pani doktor mówi że jeszcze pare tyg. i zuzia nie miałaby czym siusiac
Jej pipuszka miała nie cały 1cm.!!!!A teraz ma chyba ze 4cm!Posmarowała jej czymś tam a za chwile ciach....przejechała palcem i się rozkleiło
Byłam w szoku!!!!Że ona miała to tak sklejone.Zrobiłam jej nasiadówke dzisiaj z ziółek,i kazała Zuzi zakrapiac Dikortineffem tam cipuszke po pare kropelek.Musze jej zrobic badanie moczu.Najgorsze to że moze sie to nawracać
Tak mi jej szkoda było.Pewnie przez to też takie nocki ciężkie były.Ostatnio w nocy też mi płacze...z takim żalem.Wczoraj poszła spac o 1.00 a za jakies pół godziny zaczeła tak płakać,ani na rekach sie nie uspokoiła.Ostatnio nie bardzo dogadujemy się z moim M.On jest wybuchowy i podnosi głos na mnie.:-

On poszedł na spacer a ja tu buszuje
Miłego wieczorku.Potem może cos tez napisze.

masakra wlosy myje co drugi dzien a z sitka normalnie garsc wyciagam !!!