reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Hi hi właśnie napisałam do Kocura na gmaiu czy przczytał to co mu wysłałam. A on "Zaraz przeczytam - obiecuje" :D

Chyba jestem bardzo groźna w tej ciąży :D

Witajcie dziewczynki :) Obiecałam że nadrobię posty , ale za dużo tego, piszecie i piszecie:) do końca ciąży zostało nam około 6 m. więc mam nadzieję że wszystkie poznam ;)
ja strasznie ciężko przechodzę tą moją upragnioną ciąże, nieustające wymioty, już mam dość ;) ale nie jedna kobieta chciała by czuć się tak jak ja żeby tylko mieć upragnioną kruszynkę, dlatego cieszę się każdą chwilą. Pozdrawiam

ja strasznie ciężko przechodzę tą moją upragnioną ciąże, nieustające wymioty, już mam dość ;) ale nie jedna kobieta chciała by czuć się tak jak ja żeby tylko mieć upragnioną kruszynkę, dlatego cieszę się każdą chwilą. Pozdrawiam

kochana... ja mam dokladnie to samo... nawet jak pies puści bąka to biegne szybko do wc, bo mi niedobrze, a dzisiaj sie szczególnie skubaniec na mnie uwziął...:wściekła/y:przyjdzie, pomizia sie puszcza bąkala i ucieka...

Julisia na pewno lekarz cos zaradzi , głowa do gory.
Julisia i Najeli -kochane mocno trzymamy za Was i wasze szkrabiki kciuki.

mój J nieba teraz by mi przychylił. wczoraj jak zasnęłam to pozmywał naczynia, zrobił sobie kolacje a potem jeszcze nastawił pranie. Dziś rano specjalnie wstał wcześniej żeby je powiesić. po prostu Skarb

reklama
Do góry