Dormark trzymaj się wiem jak to jest kiedy niedość ze ma się wszytskiego dość to niunia rząda zainteresowania ja się pocieszam że kiedys w końcu te wszytskie paskudne dolegliwości musza ustąpic.:-)Ja wysiadam , nei dosc ze chora to jeszcze Nicol daje dzisiaj popalic jak nigdy , pewno sie biedacce nudzi , ale ´nic nie poradze nie mam sily na nic, ,mam nadzieje , ze teraz zasnie to ja tez sie zdrzemne, potem wychdze z nia na potworko , bo innaczej obie oszalejemy . Poprostu moje dziecko musi sie wyszalec , to chociaz na lawke przed blok z nia wyjde jesli nie bedzie padalo.Co do nozy to ja mam ze stali nie rdzewnej i takie co same sie ostrza wiec nie musze sie martwic. Tego barszu to zmila checia bym pojadla.
![]()
reklama
czesc Dziewczyny
widzę ,że wszystkie dziś weekendowo odpoczywają bo nic nie piszecie
a ja mam dzis zły dzień, czuje jakby caly swiat mi sie na glowe walil wszystko czarno widze i przed chwila plakalam mojemu lubemu chyba pol godziny w rekaw;/ .... ale o ile mi teraz lzej
chociaz i tak czuje straszna depresje i nie wiedziec czemu... ahh życzę milego wieczorku
)
Czarodziejka
Fanka BB :)
Hunjord- widze ze hormonki daja znac o sobie . Ja o dziwo nie mam takich napadow ale w pierwszej ciazy wylam jak bobr z byle powodu. A nasi faceci po to sa bysmy mogly min. wyplakac im sie w rekaw bez powodu 
Trzymaj sie.
U nas dzis zaczela sie przeprowadzka.....przyjechali rodzice i pomagali nam pakowac rzeczy...ja oczywiscie bylam tym co dyryguje bo nic mi nie wolno dzwigac......i mam nadzieje ze to sie nie zmieni ale od tygodnia nie plamie

Licze ze w 2 trymestrze wszystko sie uspokoi z tymi plamieniami;-)
Buziaki Kochane i spokojnej nocy
Trzymaj sie.
U nas dzis zaczela sie przeprowadzka.....przyjechali rodzice i pomagali nam pakowac rzeczy...ja oczywiscie bylam tym co dyryguje bo nic mi nie wolno dzwigac......i mam nadzieje ze to sie nie zmieni ale od tygodnia nie plamie

Licze ze w 2 trymestrze wszystko sie uspokoi z tymi plamieniami;-)
Buziaki Kochane i spokojnej nocy
daga.p.
Hej ciężaróweczki.
Wybaczcie, że ostatnio mało piszę ale włączyła mi się śpiączka...
Pozdrawiam
Wybaczcie, że ostatnio mało piszę ale włączyła mi się śpiączka...
Pozdrawiam
agaB
Dzień dobry :-) witam serdecznie wszystkie Śnieżynki 
u mnie dobre samopoczucie i jak narazie świetny nastrój, mimo,że nie śpie już 2 h
bliźniaki nie mają ochoty nadrobić zaległości z całego tygodnia,,, no ale widać muszę być wypoczęta a one ze mną 
miłego dzionka :-)

u mnie dobre samopoczucie i jak narazie świetny nastrój, mimo,że nie śpie już 2 h

miłego dzionka :-)

pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
aga ale fajnie... bedziesz miała dwie dzidzie za jednym zamachem... kurcze jak ja bym chciała mieć bliźniaki
;-)
a tak poza tym...
witam was wszystkie
i zycze miłego dzionka...
a u nas znów leje

a tak poza tym...
witam was wszystkie
i zycze miłego dzionka...
a u nas znów leje

agaB
Pandorka wszyscy tak mówią, no może prawie wszyscy,,, ale jak sobie czytam o tym wszystkim jak to jest z jednym dzieckiem to mnie przeraża,,, a ja sobie pomyśle,że w moim przypadku muszę pomnożyć razy 2 to jakoś mina mi rzednie,,,,,,
nie wiem, mam nadzieję,że jakoś damy sobie radę, mieszkamy sami a mąż długo pracuje, więc większość obowiązków spadnie na mnie, mam nadzieję,że udźwignę ten ciężar,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
reklama
Moja kolezanka ma blizniaki i to naprawde cieszka praca , nie dosc ze ma streo to latania podojnie tyle.Ale rdosc tez podwojna. Wiec wszystko sie wyrownuje tak jak ona mowi , lecz powiem szczeze , ze ja bylabym przerazona.