reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Cześć dziewczyny...mam moment to odrazu do was zaglądam...
Aga nie martw się tak....może na poczatku będzie wszytsko stało na głowie, ale powoli wyrobicie sobie z dzieciaczkami swój plan dnia i się wszystko poukłada...
Napewno ktoś też ci pomoże...
Moja szwagierka ma trojaczki...na początku pracy było sporo a teraz mówi że jakby miała jedno dziecko to chyba strasznie by się nudziła :-D. Maluchy będą już miały 4 lata i rozwijają się cudnie...o wiele szybciej niz pojedyńcze dzieci...:tak: Jak któreś czegoś nauczyło się jako pierwsze to zaraz następne chciało tak samo więc była wzajemna mobilizacja :tak: BEDZIE DOBRZE!!!
Ja sama myślę że fajnie bylo by miec bliźniaki...choć wiem że teraz jesteśmy w UK zupełnie sami i byłoby mi naprawdę ciężko..tym bardziej na początku Filipowi też nie byłoby miło gdybym musiała 90% czasu poświęcać dzieciom...ale kto wie czy bliźniaków nie ma...:sorry: Jakieś szanse niby mam...hihi

Milego dnia....:-)

reklama
Dziękuje Madziu :) ja tak wogóle to się bardzo cieszę, ale czasami po prostu dopada mnie jakaś taka niemoc i dziś właśnie miała ona ujście na BB ale dziękuje za słowa otuchy :) miło,,,

Ech , poryczalam sie dzisiaj przy obiedzie i jeszcze wydarlam na mame ,bo powiedziala ze nie musze jesc jak mi nie dobrze . a ja sie rozdarlam ze przeciez k.... jestem głodna ...nie panuje nad soba ...

Hej dziewczyny weekend mija pogoda taka sobie ale nienajgorzej nawet obiad udłało mi się dzisiaj zjeść nawet ze smakiem.

Pysia a na jakich koncertach byłaś?

Festiwal ryska Riedla, jeździmy już od ośmu lat .W ogóle rozbijamy sę po wszystkich możliwych fajnych rockowych koncertach. Mam nadzieję, ze dziecko nei będzie potem stanowiło jakis wielkich utrudnień i polubi koncerty i szybciutko zacznie z nami jeżdzić . Caly weeknad obserwowalismy male dzieciaki na koncertach i bardzo fajnie isę bawiły, ale wiadomo ze musi to byc dla niego frajda a nie męczarnia, żeby to miało sens :)

Poczytałam was, nawet duzo nei pisałyście :) to nadrobiłam bez problemu. Widzę, że zaczynamy szaleć. ja te najpier jak siedziałam na dworze, to się zastanawiałam, ze nie za dużo słońca, potem czy nie za zimno, czy wszytko ok, czy deszcze to nei problem. Milion mysli na minutę :-D Widzę i dzie koło mnie dziewczyna w 5 miesiący, myslę jak ona może to mi tez pewnie nie bedzie nic i tak w kólko :-D Szlaeństwo :errr:

Pysia najważniejsze,że jesteś zadowolona :))
Znachorka nie przejmuj się, ja też mam gorsze dni i wtedy obrywa się prawie każdemu,,,
Patitka u mnie dziś podobnie z jedzonkiem, tyle,że ja tylko rosół wciągnęłam ze smakiem, bo na drugie był schab i podziękowałam, ale fasolka szparagowa była pyszna :D:D:d
a teraz wróciliśmy z mężusiem z przejażdżki, chcieliśmy iść do kina, ale wybraliśmy się na 18 a seans przenieśli na 20 (to małe kino i seanse rzadko,,,) no więc wróciliśmy, ale po drodze byliśmy na lodach :D
pozdrawiam wieczornie :))

Kochane moje Śnieżynki byłam od piątku w domku w lesie u znajomych, więc nie miałam jak czytać BB, ale jutro to nadrobię, bo dziś padam na pyszczek:-) buziaczki:-D czujemy się bardzo dobrze:-)

Festiwal ryska Riedla, jeździmy już od ośmu lat .W ogóle rozbijamy sę po wszystkich możliwych fajnych rockowych koncertach. Mam nadzieję, ze dziecko nei będzie potem stanowiło jakis wielkich utrudnień i polubi koncerty i szybciutko zacznie z nami jeżdzić . Caly weeknad obserwowalismy male dzieciaki na koncertach i bardzo fajnie isę bawiły, ale wiadomo ze musi to byc dla niego frajda a nie męczarnia, żeby to miało sens :)

Poczytałam was, nawet duzo nei pisałyście :) to nadrobiłam bez problemu. Widzę, że zaczynamy szaleć. ja te najpier jak siedziałam na dworze, to się zastanawiałam, ze nie za dużo słońca, potem czy nie za zimno, czy wszytko ok, czy deszcze to nei problem. Milion mysli na minutę :-D Widzę i dzie koło mnie dziewczyna w 5 miesiący, myslę jak ona może to mi tez pewnie nie bedzie nic i tak w kólko :-D Szlaeństwo :errr:
Pewnie Pysia jak tylko maluszkowi będą siępodobały takie wyprawy z rodzicami to sama przyjemność.
Z tym szaleństwem to chyba wszytskie trochę tak mamy i to chyba normalne bo chcemy zeby z dzidzia wszytsko było dobrze.

reklama
Pysia najważniejsze,że jesteś zadowolona :))
Znachorka nie przejmuj się, ja też mam gorsze dni i wtedy obrywa się prawie każdemu,,,
Patitka u mnie dziś podobnie z jedzonkiem, tyle,że ja tylko rosół wciągnęłam ze smakiem, bo na drugie był schab i podziękowałam, ale fasolka szparagowa była pyszna :D:D:d
a teraz wróciliśmy z mężusiem z przejażdżki, chcieliśmy iść do kina, ale wybraliśmy się na 18 a seans przenieśli na 20 (to małe kino i seanse rzadko,,,) no więc wróciliśmy, ale po drodze byliśmy na lodach :D
pozdrawiam wieczornie :))
Aga ja też mięsko niechętnie ale ziemniaczki z kapustką i mizeria owszem zarosół podziękowałam bo bym nie zmieściła, ale jakiś tam postęp mały jest może powoli te paskudne mdłości sobie pójdą.

Do góry