Edzia26
Fanka BB :)
Ulalalala no nikogo nie ma?Co Wy pozapadałyście w zimowy sen
Wstawać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

. Nie wiem co to bedzie...
i chciał kulkę ze śniegu do mieszkania wnieść ale niestety się nie zgodziłam i zostawił przed blokiem.Krostki ma na policzkach i niedaleko łokci, na jednej rączce więcej, na pleckach i brzuszku ma ale tam ma bardzo malutko, miał na pośladkach ale już mu zniknęły. Najgorzej te łokcie i policzki. Lekarki to za bardzo nie wiedzą co to jest. Jedna stwierdziła że te jedne krostki to może być nadkażenie.hej
ale dawno mnie tu nie bylo
Motylla a moze u Radka to jakies uczulenie jest ?? duzo ma tych krostek ??
U nas ok,tylko jeszcze nie wiemy czy tesciowa do nas przyleci,wszystko zalezy od lekarza ,bedziemy wszystko wiedziec 4 grudnia.
milego dnia
wazne ze pokaze co chce,jak jest glodny to prowadzi mnie za reke do kuchni,oczywiscie spiewa po swojemu itd ale to nie jest jezyk polski 

.Zapewne mnie nikt juz nie pamięta........
.