Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale Sóweczka tak się ruszała i nie chciała ustawić do badania, że musieliśmy mieć małą przerwę i dopiero się udało:-) mam fotki, ale je wrzucę później, albo juto, bo zaraz jedziemy na wieś i będziemy tam cały weekend
buziaczki i udanego weekendu Śnieżynki
Sówko bardzo się cieszę. Jak to miło dobra wiadomość zobaczyć po taki strzale jak dziś dostałam.Dziewczyny już jestem po badaniu:-) wszystko w porządeczku NT poniżej 1mmale Sóweczka tak się ruszała i nie chciała ustawić do badania, że musieliśmy mieć małą przerwę i dopiero się udało:-) mam fotki, ale je wrzucę później, albo juto, bo zaraz jedziemy na wieś i będziemy tam cały weekend
![]()
Boję się..To super że z Sóweczką wszystko w porządkuDziewczyny już jestem po badaniu:-) wszystko w porządeczku NT poniżej 1mmale Sóweczka tak się ruszała i nie chciała ustawić do badania, że musieliśmy mieć małą przerwę i dopiero się udało:-) mam fotki, ale je wrzucę później, albo juto, bo zaraz jedziemy na wieś i będziemy tam cały weekend
![]()
Miłego odpoczynku

!!!!!
(ostatnio sie w nocy obudzilam na sikanie :-) patrze na zegarek 3:18 i co...czuje jakis taki kwiatowy zapach...mysle sobie...zwariowalam juz zupelnie...(nie wspominajac, ze nie zauwazylam, ze M. brakuje po drugiej stronie lozka..) ide do lazienki... a tam...moj M. jak go pan Bog stworzyl szoruje...

w srodku nocy...spac nie mogl....

...kocham tego mojego wariata..