reklama

Wątek główny

Witajcie wieczorowo :)

Mój mąż nadal maluje i goni tam i z powrotem, a ja już wysiadłam. Siedze i gapię się w telewizor marząc o łóżeczku. Nie jestem zmęczona tym co robiłam (choć same lekkie rzeczy), ale jakoś tak już czas iść spać :)
Dziś kupiłam sobie sukienkę na wesele mojej przyjaciółki i jestem mega szczęśliwa :) Na pierwszy dzień mam taką różową luźną, teraz zresztą są takie modne, więc problemu nie było, a na drugi dzień taką czarno-srebrno-białą z bufiastymi rękawkami, fajna bo rozciągliwa i rewelacyjnie się w niej czuje.
Jutro planuje wybyć z domu, gdyż zaczyna mi przeszkadzać farba, a nie chcę zatruwać małego Adaśka :)
A co do płci... to chciałam zauwazyć, że kilka dziewczyn już się chwaliło synkami....dlaczego tylko ja jestem na liście? Aż mi głupio jak na nią spoglądam :zawstydzona/y:

Idę coś z amciać i czas do łóżka . Do juterka moje kochane dziewczyny!

P.S. Beatka....spędzaj jak najwięcej czasu z mężem, nieobecność masz oczywiście usprawiedliwioną hihi, ale zaglądaj do nas!
Buziakii !!!!!

reklama
ja słyszłam że matka przeczówa co będzie miała , ja opowiem wam na moim przykładzie.w pierwszej c. bardzo chciałam dziewczynkę no i tak czułam (jak sie czegoś bardzo chce to i się czuje ) na USG WYCHODZI dziewczynka to ja po sklepach latam jak szalona i zkupuję sukieneczki i co ? 1 kwietnia (pryma a prylis ) rodzi się chłopiec. Na tym miało się zkończyc ale ta dziewczynka znowu weszła mi w głowę no to się zkusiłam ale tym razem od począdku czułam że ta moja "dziewczynka będzie miała jajeczka" i mam Igorka no a z tą ciążą to wpadka ( ale jak wpaść to porządnie więc bliźniaki ) i wiecie jak o nich myślę to często jak o dwóch dziewczynkach (przeczucie)chociasz gin na USG powiedzał że płci jeszcze nie powie ale wyglądają na chłopców bo skaczą jak szalone i mniał kłopoty z ich zbadaniem. Mama dla pocieszenia powiedziała że u nas dziewczynki gorzej pokręcone od chłopców. Jestem bardzo ciekawa co ja tam noszę

Hehe, fajnie miałaś :)
Ja najlepiej gadałam z moją sąsiadką (która obecnie jest w 41 tc i jej dzidzia nie spieszy się z przyjściem na świat) - jej lekarz powiedział , że będzie córka, więc ona kupiła sukienki itp dla dziewczynki no i się śmiałyśmy, że jak urodzi się chłopak to będzie pedalsko ubierany hehe, ale cóż różnie bywa :)

A co do płci mojej kruszynki, to wszyscy chcieli abym miała córke - moja mama, siostra, babcia no i tato, mój mąż twierdził, że zrobił syna. Mnie to było obojętne, bo to pierwsza ciąża... Ale jak się dowiedzialam, że będę mamą, śniło mi się, że mam syna...
I co? Na usg zobaczyłam siusiaka :-) hm....zaczynam wierzyć w sny!

P.S. Majka....masz jakieś fotki swoich kruszynek? ja i mąż chcielibyśmy zobaczyć jak wyglądają na usg bliźniaki (mój mąż zawsze mówi, raz a do pożądku, zresztą chciał, abyśmy mieli bliźniaki hehe).

witajcie
Wróciłam od mojego z pracy , posiedziałam u niego długo wiec musiał mnie odwozić. Ale za to mogłam popatrzeć jak pracuje i trochę z nim pogadać.
a teraz głupieje- smażę kotlety na hamburgery, jak wróci mój zjemy po jednym, dla mnie malutkim ale z wielka ilością sałatki, dla mojego duży z sosem czosnkowym, pomidorami, papryką i ogórkiem kiszonym. A do tego pyszna herbatka malinowa z sokiem z malin . normalnie oszalałam, ale jestem dziś na 3 kanapkach, soku litrze, zjadłam loda małego i trochę chrupek,wiec głodna jestem niesłychanie. jak ja wytrzymam do tego czasu az on wroci.
Najeli ja bym juz chciała wiedzic czy to malły szkrabik czy mała , no ale dzidzia uparciuszek ;-). Moze za 3 tygodnie jak pojedziemy na kolejna wizytę. a tymczasem dalej nie wiem co mam kupować.

Dzień dobry Śnieżynki :-)
taaaaaaaaaaak się cieszę,że dziś wolne :-):-):-)
już jestem po I śniadanku (chałeczka z masełkiem i herbatka z cytrynką) a zaraz wstawiam obiadek, bo nie chcę dzisiaj cały dzień w kuchni spędzić więc zacznę już teraz, ale oczywiście dziś mam czas i regularnie będę tutaj zaglądać!! hehe niech żyje uzależnienie od BB:-D a czujemy się bardzo dobrze i humorek też nam dopisuje :D

ja słyszłam że matka przeczówa co będzie miała , ja opowiem wam na moim przykładzie.w pierwszej c. bardzo chciałam dziewczynkę no i tak czułam (jak sie czegoś bardzo chce to i się czuje ) na USG WYCHODZI dziewczynka to ja po sklepach latam jak szalona i zkupuję sukieneczki i co ? 1 kwietnia (pryma a prylis ) rodzi się chłopiec. Na tym miało się zkończyc ale ta dziewczynka znowu weszła mi w głowę no to się zkusiłam ale tym razem od począdku czułam że ta moja "dziewczynka będzie miała jajeczka" i mam Igorka no a z tą ciążą to wpadka ( ale jak wpaść to porządnie więc bliźniaki ) i wiecie jak o nich myślę to często jak o dwóch dziewczynkach (przeczucie)chociasz gin na USG powiedzał że płci jeszcze nie powie ale wyglądają na chłopców bo skaczą jak szalone i mniał kłopoty z ich zbadaniem. Mama dla pocieszenia powiedziała że u nas dziewczynki gorzej pokręcone od chłopców. Jestem bardzo ciekawa co ja tam noszę
A ja w pierwszej ciąży od samego poczatku mówiłam do brzuszka synuśku i cały czas wierzyłam, że bedzie synek a tu tym czasem niespodzianka bo do ostatniej chwili maluszek nie chciał się pokazac i lekarz się mnie pyta co urodziłam to pewna byłam ze synek a tu dziewuszka. Ale łobuziak jak chłopak więc coś w tym jest. A teraz dla przekory myśle o chłopcu, ale czuję że to będzie dziewczynka. 20 mam wizyte moja pani doktor ma dobry aparat usg więc moze się uda podejrzeć. Zobaczymy.

Dzień dobry Śnieżynki :-)
taaaaaaaaaaak się cieszę,że dziś wolne :-):-):-)
już jestem po I śniadanku (chałeczka z masełkiem i herbatka z cytrynką) a zaraz wstawiam obiadek, bo nie chcę dzisiaj cały dzień w kuchni spędzić więc zacznę już teraz, ale oczywiście dziś mam czas i regularnie będę tutaj zaglądać!! hehe niech żyje uzależnienie od BB:-D a czujemy się bardzo dobrze i humorek też nam dopisuje :D
Cześć Aga i wszystkie śniezynki.
Ja jak zawsze na nogtach od 5,30 moja mała od 6,00, więc juz po śniadanku i kąpieli. My dzisiaj nie gotujemy bo idziemy do mamy na obiad więc jeden dzień z głowy. Pozdrawiam i miłego dnia.

Dzień dobry Śnieżynki:-)

Też coś zabiorę ze sobą hah:-) Musimy kiedyś zrobić zlot przyszłych mamusiek :-p:-p

Jestem jak najbardziej za:-D

A co do płci... to chciałam zauwazyć, że kilka dziewczyn już się chwaliło synkami....dlaczego tylko ja jestem na liście? Aż mi głupio jak na nią spoglądam :zawstydzona/y:

Kochana ja bym chciała wpisać więcej dziewczyn, ale nawet jak pisały o tym na forum to mi ciężko do tego wrócić i to wyłapać, więc jak mi napiszecie Śnieżynki na innym wątku to ja postaram się na bieżąco wpisywać jakie macie Maluszki:-)

My już jesteśmy na wsi i powiem Wam, że cudownie się tu czuję:-) zjadałam takie śniadanie, że Mężuś patrzył na mnie jak na ducha i powiedział, że jak tak dalej będę jadła to mnie tu chyba zostawi:-p a nie śpimy już od 7:-D ale ja zawsze tu tak wcześnie wstawałam:-D

Fotki jednak wrzucę jak wrócimy, bo zapomniałam kabla:confused:

Heheh, a wiecie co wczoraj wymyśliłam wieczorkiem jak sobie przypomniałam jak nasza Sóweczka fikała i ani chwili nie leżała spokojnie??? Że jak już zacznę czuć ją jak tam buszuje to skonstruuję takie urządzenie, że Mężuś też te ruchy będzie czuł, żeby nie miał za dobrze:-p

My się niebawem wybieramy do kościoła i na odpust do Lutyni, bo zawsze tu jest 15tego:-) życzę Wam Śnieżynki udanego weekendu:-)

Ostatnia edycja:
Witam po przerwie nie pisalam bo czasu nie mialam , poprostu nicola przestala mi spac w dzien i zanim ja sie do tego przyzwyczailam i ulorzylam sobie i jej plan dnia to troche minelo.Dobrze, ze pogoda piekna to jestesmy codziennie na dworze , a co najsmiejszniejsze przez to zabieganie zapomnialam , ze jestem w ciazy , naprawde ostatnio sasiadka mnie pyta czy ja czysem w ciazy nie jestem bo mi tak ladnie brzuszek urosl aj na nia oczy ze zdumienia i po dobrych 2 sek przypomnialam sobie ze rzeczywiscie jestem w ciazy wszystko przez to zabieganie i brak obiawow. Zycze wam milego swieta , u nas pogoda codna wiec pewnie gdzies pojedziemy.

Witajcie w dzisiejszym tak pięknym dniu!
Ja dziś spałam do 9:15, oczywiście obudził mnie głód (nocne słodkie przekąski już są za małe hihi) , no i od razu nie pozwoliłam mojemu mężowi już spać bo... "wczoraj mi obiecałeś, że zrobisz mi śniadanie, a ja jestem strasznie głodna! " faktycznie, cały czas ja mu jedzonko podsuwam pod nos, a wczoraj wymusiłam na nim, aby w dzień wolny zrobił mi choć raz śniadanie hehe, było ciężko, ale jestem już najedzona :]
Zaraz się zbieramy i jedziemy do rodziców na działkę, mój mężuś pojeździ na motorze (to jest jego hobby, wiec dopóki nie zmusza mnie do jeżdżenia z nim, to jest OK) , a ja odpocznę i najem sie owoców :]

Miłego dzionka Wam życzę i do usłyszenia wieczorkiem!
Buziakiii !

reklama
Witajcie Dziewczynki !:-)

W końcu u mnie pogoda spowrotem dopisuje po deszczowym tygodniu :-) Czuję się jakby była 7 rano, bo poszłam spać o 3 nad ranem, bo oglądałam z Moim filmy i robiliśmy frytki w środku nocy haha

Uciekam do łazienki ponieważ zaraz lecę z pieskiem na długi spacer, a po 15 jadę na imprezę rodzinną, jeden z siostrzeńców kończy roczek :-)
Bawcie się dzisiaj dobrze Dziewczynki i rośnijcie zdrowo ! Buziaki Jak wrócę to wszystko nadrobię :-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry