Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja także jestem niskociśnieniowcem, poza tym jedna mała kawka jest "dopuszczona do użytku". :-)
Mam nadzieję że bardzo szybko Wam przejdzie...

Myślę sobie że bliźnięta rodzą się w odstępie kilku czy kilkunastu minut, więc nie ma wielkiej różnicy między starszym a młodszym... Ale zgadzam się że taka wersja jest na pewno bardziej "poręczna" :-)
To jest BEBECAR VECTOR AT - możecie pooglądać na stronie Bebecar , cena troche przeraża, ale mam nadzieję, że do stycznia (jak będziemy na etapie kupowania wózków) ceny się zmienią hihi
No to jest ten sam !!! ja chcialam tylko w morskim.
Czerwony się bardzo podoba mojemu A. i jest bardziej neutralny moim zdaniem ;-)

) i kupiła sobie BEBECAR VECTOR AT i twierdzi że jest fantastyczny.Trzymaj się Kochana wiemm jak to jest sama w domu nie ma co ze sobą człowiek zrobić masakraPatrycja zazdroszczę tobie, że możesz pracować, ja jestem na zwolnieniu lekarskim i każdego dnia wyglądam z utęsknieniem Maćka, niestety dziś mam słabszy dzień, jak jest duszno to robi mi się niedobrze i ostatnio łapię doła, że taka nieporadna się robie...zdarza wam się zapłakać tak po prostu? czy to mi tak odwala? humor poprawia mi zawsze info, że dzidziuś jest zdrowy, jak oglądam nowe usg no i wasze posty;-)
Teraz odpoczywam bo dał mi ten dzień w tyłek i nie mam na nic siły:-( Miłego wieczorka Kochane:-)