• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny ja już po wizycie co prawda nie dostałąm tym razem zdjęcia, ale jestem bardzo zadowolona bo z maluszkiem jest wszystko dobrze ładnie rośnie ładnie sie rozwija widziałam ja machał rączkamii nóżkami i paluszki przy rączkach.Buźka kochana maleńka i oczki az mi się humor poprawił:tak:.
Więc jeszcze raz dzięki ogromne za trzymanie kciuków teraz jade po mojego szkraba.;-)

Cześć dziewczyny ja już po wizycie co prawda nie dostałąm tym razem zdjęcia, ale jestem bardzo zadowolona bo z maluszkiem jest wszystko dobrze ładnie rośnie ładnie sie rozwija widziałam ja machał rączkamii nóżkami i paluszki przy rączkach.Buźka kochana maleńka i oczki az mi się humor poprawił:tak:.
Więc jeszcze raz dzięki ogromne za trzymanie kciuków teraz jade po mojego szkraba.;-)
To super że z maluszkiem wszystko ok:-D
Już prawie 14 jeszcze 2 godzinki i do domku:-D:-D:-D Dziś też idę na obiadek do mamusi bo dzwoniła do mnie niedawno że mielone zrobiła i zrobiła więcej dla nas wię grzech nie skorzystac:-D:-D:-D

Dzięki byle tak dalej tylko najgorsze jest to że przez dwa tyg znowu 2 kg schudłam a apetyt wogóle nie wraca, ale mysle ze to tez za sprawą nerwów no ale cóż.
Kochana nie przejmuj się przez pierwsze 3 miesiące schudłam 4 kg i dalej waga stoi w miejscu a brzuszek rośnie:-) Widocznie nie jest nam na razie dane utyc ale poczekajmy jeszcze mamy czas:-) przytyjemy i będziemy płakac:-D

reklama
No i superowo!! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry