Miłego dzionka w pracy.Dzień dobry DziewczynkiJa zaraz wychodzę do pracy ale naprodukowałyście od wczoraj masakra myślałam że się nie przekopię
Będę nadrabiać w pracy;-) Miłego przedpołudnia i smacznych śniadanek Wam życzę
Mam Sówki dobrze że już wszystko wraca u Ciebie do normyI witam nową Lutową mamusię spokojnej ciąży Ci życzę
![]()
reklama
Ja równiez gratuluję dziewuszek jak widac przeczucie nie zawiodło może i mnie nie zawiedzie i będzie mały chłopaczek.witajcie trochę mnie tu nie było ale remont u mnie w pełni tak więc mam co robić ale wczoraj byłam u gina i muszę się pochwalić bo cała jestem w skowronkach -tak jak czułam u mnie będą dwie dziewczynki!!!!Mamo sówko dużo zdrówka no i pisz mnie na listę![]()
Kochana to może idz do innego internisty tak szczerze to domowe sposoby jak juz gardło boli nie pomoga chyba. Ja piłam też mleko z masłem i czosnkiem ale to wszytsko niestety zawodne. A masz temperaturę? Jesli tak idzdo internisty.
Patitka- mam 36,9 wiec na razie chyba spokojnie poprobuje naturalnych sposobow, ale jesli temperatura wzrosnie to pojde do doktora...
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kuruj się KochanaPatitka- mam 36,9 wiec na razie chyba spokojnie poprobuje naturalnych sposobow, ale jesli temperatura wzrosnie to pojde do doktora...

Matko ale naprodukowałyście od wczoraj masakra była żeby to wszystko przeczytać:-) Ale nadrobiłam:-) Ja już siedzę w pracy i jest dobrze jak na razie zobaczymy jak szybko chęć i ochota mi przejdzie:-) A moje maleństwo dziś od rana buszuje aż usiedzieć nie mogę bo takie dziwne uczucie jakby brzuch miał mi pęknąć

Majka 1978 gratuluje córeczek

No faktycznie narazie nie jest tragicznie, a moze jakies krople do nosa? Albo taki malutki inhalatorek z apteki? Zawsze chocaz ułatwi ci to oddychanie.Patitka- mam 36,9 wiec na razie chyba spokojnie poprobuje naturalnych sposobow, ale jesli temperatura wzrosnie to pojde do doktora...

Majka1978 gratuluję i zazdroszczę

AguśZakochana wydaje mi się że większość Śnieżynek odpisuje na posty, ale nie musisz się przecież udzielać we wszystkich wątkach ;-)
Miska82 Witaj w Klubie

Mnie także pobolewa brzuch, ale jak byłam w poniedziałek u lekarza to mi powiedziała że od ok 15-16 tygodnia macica bardzo intensywnie zaczyna się rozciągać i te bóle to normalka. Mam brać no-spę.
Kalina82 możesz spróbować zrobić syrop z cebuli ( kroisz cebulę w cieniutkie talarki i zasypujesz cukrem). Brzmi ohydnie, ale nie jest takie złe. Ja mojego synka często tym "szprycowałam". No i możesz sobie kupić syrop *spam*.
Temperatura kobiety w ciąży to ok 37 stopni, więc nie masz podwyższonej tempki.
MamaSówka dużo zdrówka dla Was kochana. Całe szczęście że te bóle i wymioty Ci już przeszły. A wiesz kiedy masz szanse wyjść ze szpitala ?
Ja standardowo w robocie siedzę

Wczoraj wyszłam z Lolkiem na dwór o 16 i wróciliśmy o 19 (wow), ale ledwo stałam na nogach więc "na chwilkę" położyłam się z Lolkiem do łózka żeby się poprzytulać, no i obudziłam się o 23. Okazało się że przyszli do nas znajomi, którzy mają zajebisty kryzys w związku i mój dzielny M próbował znaleźć jakiś złoty środek dla nich. Zdaje się że nie wiele zdziała, bo oboje są egoistami a dodatkowo on jest koszmarnie złośliwy, a ona zaborcza na maxa. W każdym razie jak wstałam o 23 to do 2 siedzieliśmy... A teraz podpieram się rzęsami...

Miłego dzionka Śnieżynki

Trzymam kciuki i obys tylko przetrwała dzielnie do popołudnia.Ale się rozpisałyście
Majka1978 gratuluję i zazdroszczęNiech Królewny rosną duże i zdrowe
AguśZakochana wydaje mi się że większość Śnieżynek odpisuje na posty, ale nie musisz się przecież udzielać we wszystkich wątkach ;-)
Miska82 Witaj w KlubieSpokojnej i bezproblemowej ciąży Ci życzę.
Mnie także pobolewa brzuch, ale jak byłam w poniedziałek u lekarza to mi powiedziała że od ok 15-16 tygodnia macica bardzo intensywnie zaczyna się rozciągać i te bóle to normalka. Mam brać no-spę.
Kalina82 możesz spróbować zrobić syrop z cebuli ( kroisz cebulę w cieniutkie talarki i zasypujesz cukrem). Brzmi ohydnie, ale nie jest takie złe. Ja mojego synka często tym "szprycowałam". No i możesz sobie kupić syrop *spam*.
Temperatura kobiety w ciąży to ok 37 stopni, więc nie masz podwyższonej tempki.
MamaSówka dużo zdrówka dla Was kochana. Całe szczęście że te bóle i wymioty Ci już przeszły. A wiesz kiedy masz szanse wyjść ze szpitala ?
Ja standardowo w robocie siedzę![]()
Wczoraj wyszłam z Lolkiem na dwór o 16 i wróciliśmy o 19 (wow), ale ledwo stałam na nogach więc "na chwilkę" położyłam się z Lolkiem do łózka żeby się poprzytulać, no i obudziłam się o 23. Okazało się że przyszli do nas znajomi, którzy mają zajebisty kryzys w związku i mój dzielny M próbował znaleźć jakiś złoty środek dla nich. Zdaje się że nie wiele zdziała, bo oboje są egoistami a dodatkowo on jest koszmarnie złośliwy, a ona zaborcza na maxa. W każdym razie jak wstałam o 23 to do 2 siedzieliśmy... A teraz podpieram się rzęsami...
Miłego dzionka Śnieżynki![]()
No to tym bardziej jest na co czekać.
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Dasz radę Kochana to już jutro