Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie moja Mama dobiła w poniedziałek - powiedziała że się za mało zmieniłam jak na dziewczynkę więc sądzi że będzie drugi facecik. Z Lolkiem już w 9 tygodniu mi powiedziała że czuje że to chłopak i się sprawdziło.
Zobaczymy - narazie żyję marzeniami o Milence![]()
narazie neutralnych buziole wlece jeszcze póżniej;-)e tam wcale nie musiala bys sie zmienic....Mnie moja Mama dobiła w poniedziałek - powiedziała że się za mało zmieniłam jak na dziewczynkę więc sądzi że będzie drugi facecik. Z Lolkiem już w 9 tygodniu mi powiedziała że czuje że to chłopak i się sprawdziło.
Zobaczymy - narazie żyję marzeniami o Milence

cześć brzuchatki ja mam dziś nie najlepszy dzieńbyłam dziś u diabetologa i dostałam insulinę
2 razy dziennie dawki będą się zmieniać jestem załamana i smutna nie ogarniam już tego ani menu mojego ani tych badań ani kłucia się po udach i ramionach
..mam dość popłakałam się jak dziecko
....jeszcze mam lęk przed igłami masakra
....jestem tym zmęczona a to dopiero polowa ciąży
....ma serdecznie q...wa dość idę se popłakać.....
Hej dziewczynki;-) ale miałam senjutro idę do ginka i mam nadzieję, że uda się poznać płeć, tak się tym przejmuję, że mialam sen ...chyba proroczy hehhehe śniło mi sie na poczatku nieładnie, ze uderzyłam się w brzuch i krwawiłam, byłam zobaczyć na USG czy wszystko oki i było ok, a na monitorze zobaczyłam...małego penisa hehehehehehehe hmmm
Buziole dla rechotka, by nie płakał za dużo:******* zauwazyłam nową dziewczynę w naszym gronie;-) witam kochana:****