Anisen
kochamy Cię mocno
Shingle ano nie mam. postawiłam mieso na wywar na zupę. moze bym zrobiła krupnik, dawno nie jadłam. a co do drugiego to musi byc cos co mozna odgrzać. nie wiem o której dzis mąz skonczy prace. Zupe mu zaniose do labory, ale na drugie przyjedzie po pracy albo w trakcie jak sie wyrwie.
Może pójdę na łatwiznę i odmrożę coś co mam już zrobione. W zamrażalniku leżą sobie gołąbki, naleśniki i coś jeszcze. Tak na czarną godzinę. Chyba taka nastała ;-)
Julisia super niespodzianka. hura
ja czasem czuje lekkie jakby motylki w brzuchu. Wyobrażam sobie ze to dziecko i mu odpukuje. czekam na takie prawdziwe kopniaczki
Może pójdę na łatwiznę i odmrożę coś co mam już zrobione. W zamrażalniku leżą sobie gołąbki, naleśniki i coś jeszcze. Tak na czarną godzinę. Chyba taka nastała ;-)
Julisia super niespodzianka. hura
ja czasem czuje lekkie jakby motylki w brzuchu. Wyobrażam sobie ze to dziecko i mu odpukuje. czekam na takie prawdziwe kopniaczki
Ostatnia edycja:

Ja dziś mam doła psychicznego ryczę sama do siebie przed monitorem:-( USG mam dopiero 18 września a 16 dzisiejszą cytologie której nie mogła mi zrobić bo mam ostre zapalenie:-( Kazała mi się nie przejmować bo to normalne tylko powiedzcie mi jak:-
Mnie moje maleństwo raczy swoimi ruchami codziennie koło 10 ja nie wiem co ono takie punktualne i po kim to ma:-) Na pewno nie po mnie
w tym sklepie ciążowym można już jakieś nawet fajne kupić od 100zł, więc za jakiś czas będę musiała się tam wybrać
a co do cen ciuchów ciążowych w sklepach to koszmar niedość że wcale to nie jest takie ładne to jeszcze za spodnie min 180zł
w sobote kupiłam sobie płaszczyk zimowy w resersed