Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jes of korsangielski to mamy opracowany perfekt, nasze dzieci to nie dość ze wesołe będą to obstukane z angielskiego od niemowlaczka![]()
Normalnie ledwo co się urodzą a już będą się biegle posługiwać polskim i spolszczonym ingliszem
P.S. Chwaliłam się, że mój mężu zdecydował się pójść ze mną?! Udało mi się go przekonać! Je je jupi jupi je je !!
Dziewczyny?! A teraz lekarz robi USG normalnie, przez brzuch, czy jeszcze dopochwowo? W 13tc na ostatniej wizycie miałam i tak i tak :-)
kochana i gratuluję, że przekonałaś Mężusia, by poszedł z Tobą, bo pewnie Cię to męczyło:-) a propo ja też zawsze (no może prawie zawsze) piszę dowcipne USG

A co do szczepienia, to mam to już jako pytanie do mojego gin, zapisane jako 4 pozycja na liście pytań :-)
Na szczęście do wizyty niedaleko.... już sie nie mogę doczekać!
P.S. Chwaliłam się, że mój mężu zdecydował się pójść ze mną?! Udało mi się go przekonać! Je je jupi jupi je je !!
Dziewczyny?! A teraz lekarz robi USG normalnie, przez brzuch, czy jeszcze dopochwowo? W 13tc na ostatniej wizycie miałam i tak i tak :-)