Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo bym chciala juz poznac plec....AaaaaaaaaaaaaaaaMoze dzisiaj...Hmm no zobaczymy..
![]()

zadzwoniłam do urologa i umówiłam się na wizytę na środę na 15:40:-) i czekam, aż Mężuś wróci i obiadek zjemy:-)Patrycja przyjedź do mnie jutro, na mur beton będą ruskie :-)No już ma Ciebie;-) Może Cię rozpieszczać:-)
Anisen też bym zjadła pierożków ruskich:-) mmm pyszności;-) Teściowa nam obiecała wczoraj przez telefon ale wątpie czy zrobi bo w piątek jedzie do Włoch do pracy to pewnie będzie zabiegana i nie będzie miała czasu:-)
,...a nuz sie jej odmieni? ;-)

bo moj M. to slucha jak na kazaniu, a potem mnie pilnuje jak straznik wiezienny
np. z jedzeniem STRASZLIWIE...przepatrzyl wszystkie moje witaminy...wciska we mnie kanapeczki z awokado...zjedz kochanie CHOCIAZ jeden kawaleczek mieska...a moze Ci zrobie kakalko...albo jogurcik i tak wkolko...
Kocham go bardzo i ciesze sie, ze sie tak przejal, ale nie wiem czy ja to przezyje
:-) 
bo cos mi sie wydaje, ze sie to moze dla mnie nienajlepiej skonczyc...
)
juz wyczuwam co sie swieci...3 miesiace bez kontaktu ze swiatem zewn. BO TAK TRZEBA i to dla naszego dobra....i patrze z blagajacym wzrokiem na polozna!!!! na szczescie kobieta rozumie...
(kryzys unikniety...do nastepnych zajec przynajmniej...)uffffffffffffff....

Mmm gdybym był a w pobliżu na pewno bym wpadła:-) jak będę do Taty jechać na grzyby to wiem że jesteś po drodze i że zawsze masz jakieś pyszności;-)Patrycja przyjedź do mnie jutro, na mur beton będą ruskie :-)
dziś kupie ser i jutro od rana zabieram się za robotę. tyle ze ja robię takie mniejsze, bo jakoś nie lubię wielgachnych . mój J mi sie dziwi bo z tym 2 razy wiecej roboty ale juz taki uparciuch ze mnie
Biegam pozałatwiac sprawy na miescie. miłego popołudnia kochane Mamusie
ps- trzeba sie ubrać cie[pło bo ziąb okrutny

Ta położna jakaś nawiedzona czy co?
Masakra
Ona sugeruje żeby się zamknąć w domu z dala od ludzi czy to normalne?
Sądze że nie. O kurcze no to ja już się nie mogę doczekać relacji z Twojej wizyty:-) ja za tydzień w piątek mam połówkowe