Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kochany wariat :-)
Przyszły tydzień zapowiada bogaty w wizyty z tego co pamiętam to już pare osób będzie miało;-):-) Ja też!;-)
;-)
Dziś śliczna pogoda u nas wstałam w dobrym humorku po śniadanku mnie dzidzia poruszała od środka to już całkiem mam dobry humorek

nie przejmuj się ;-) dobrze że już jesteś z namiHej dziewczyny witam porannie. Znwu jak nie problemy z komputerem to nie było przez te parę dni internetui znowu nie moglam byc z WAmi. Ale teraz postaram się nadrobić wszytsko.
Shingle gratulacje dziewczynki!!!!!!!!!![]()
:-)
Dzięki kochana.nie przejmuj się ;-) dobrze że już jesteś z nami:-)
Ja juz też za małymi ciuszkami się rozglądam ale jeszcze nie wiem czy chłopaczek czy dziewczynka.Witajcie w środeczku tygodnia!
My dzisiaj byliśmy na badaniach! W końcu się zmobilizowałam... A dodatkowo zaciągłam męża na grupe krwi - najwyższy czas się dowiedzieć, nie? hehe.
Humorek mi dopisuje, tylko że po badaniach jestem naczczo, więc teraz jem monte, które porwałam z lodówki przed wyjściem z domu, a za chwilkę zjem bułeczkę z białym serkiem! Mmm, ślinka mi cieknie, jestem taka głodna!
A jak samopoczucie u Was?
kalina82 3mamy kciuki za dzisiejszą wizytę! No i jak tylko bratówka urodzi, i będziesz miała wiadomości, pochwal się i nam!
A męża, to masz przeuroczego! Taka niespodzianka....!
Mój mąż dał mi pieniądze (u nas to on rządzi kasą) abym mogła sobie kupić w końcu coś do ubrania, bo widzi, że wiecznie w 3 bluzkach chodzę, a one cieniutkie i mi wiecznie zimno! Więc...dał mi pieniądze, a ja je zagospodarowałam na ubranka dla Adasia :-( Ja się cieszę, bo mały już coś ma, ale mąż mnie zabije za to, że sobie nic nie kupiłam... Cóż.... widać wolę kupić coś synowi, niż sobie!
Hehe, w najgorszym wypadku narzucę na siebie worek po kartoflach i tyż bedzie