Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to sobie nie popisalam dokladnych odpowiedzi...a ja bez takiej karteczki to ani rusz...ehh...starosc nie radosc..(ja tez z 82;-)) takze wybaczcie, ze tak po lebkach....
(nie zeby z autopsji.:-).az tak stara nie jestem..hehe
)
) no ale ty joginka jestes to dasz rade miesnie przytrzymac az bedzie po...
no i gratuluje dobrych ocen!!! tak trzymaj!!! i rzeczywiscie z wychowawca pogadaj...bo ta sekretarka to daremna chyba jest...
a co do produktywnosci...hmm....to jak lezysz pod kolderka, pijesz herbatke i czytasz bb, to jestes MEGA produktywna...przeciez w miedzyczasie Milusia rosnie!!! Chyba się faktycznie nie doczekam...Patrycja214: kuruj sie biedaczku jak mozesz...a to L4 to im kurcze poczta wyslij bo sie na tego dyrektora nie doczekasz...

Od poniedziałku go nie ma, kom. wyłączona
i ani powiedzieć mu że zamierzam iść na L4 najwyżej wróci na dzień przedtym jak się stąd zwine i reszta to już jego problem;-) A po L4 dopiero w przyszły piątek idę
ech... tak mi się marzy przyszły tydzień:-) Prześlijcie mi trochę domowego ciepełka;-)
DziękujePatrycja214 przesylam ciepelko spod mojej kolederki :-)
A gdzie jest Pysia i Kejt....
Pomijam fakt że zaraz zęby zgubię z tego zimna ;-)jeszcze poszłam do biura w innym bydynku zanieść faktury księgowej i tak mnie przewiał ten super zimny wiatr, że teraz odliczam do 16
a potem wpakuje się pod koc, chociaż na 15 minut, a potem PIEROGI dla Męża

moj Mark nie jest swiadomy, ze dzien chlopaka istnieje..DziękujePomijam fakt że zaraz zęby zgubię z tego zimna ;-)jeszcze poszłam do biura w innym bydynku zanieść faktury księgowej i tak mnie przewiał ten super zimny wiatr, że teraz odliczam do 16
a potem wpakuje się pod koc, chociaż na 15 minut, a potem PIEROGI dla Męża
![]()
.i nie bede go w tym roku z tej nieswiadomosci leczyc..hehe wiem, wiem..wstretna jestem...