Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o mój boże wyobraziłabym sobie co by to bylo gdyby muszla pękła!!i ta reakcję męża na zalaną podłogę i mnie siedzącą pośród porcelany

oczywiście mąż i mama mi zabronili, ale telefonicznie więc się nie liczy
i odkurzyłam chałupkę... teraz leżę normuję serducho i oddech i jak się udpokoi pójdę pod prysznic... tralalalala jaki miły dzionek:-)Ja muszę iść się wykąpać bo podobno "śmierdzę jak ślimak" (zdanie mojej córki) więc już chyba czas najwyższy;-)
Ślimaki mają swój specyficzny "zapach", więc ty lepiej leć pod prysznic, zanim ci inne zaczną drzwiami i oknami walić do domu 

Dzien dobry! Al dzis okropna pogoda i zimno brrrrr
Ja dzis jade z mezusiem na zakupy musimy sobie kanape kupic bo w naszym starym łóżku juz druty wylazły i mezusiowi w dupsko wchodza!
Też muszę kanapę kupić bo z moimi gabarytami jak wchodzę na starą to zaczęła skrzypieć![]()
Szkoda to że ci sie cos w glowie poprzekrecalo - jestes wyjatkowo reprezentacyjnaWitajcie Lodóweczki!
tylko szkoda, że jakoś teraz nie jestem za bardzo reprezentacyjna hehe!

Oczywiście nie obyło się bez marudzenia bo: "po co sprzatac jak za 3 tygodnie zaczyna sie remont i zrobia balagam" - loooosie!!!
Dziewczyny mam pytanko - czy wy też zauważyłyście u siebie problem z mięśniami Kegla??? Bo ja to boje się skichać....