Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja to sobie dzisiaj z Wami tak siedzę, bo spać mi się jeszcze jakoś o dziwo nie chce, a mój maż sobie nowy telefon kupił i od wczoraj cały osikany z nim chodzi i coś pstryka bez przerwy, wgrywa jakieś mapy czy inne badziewie i nawet odezwać się do ukochanej żony nie ma czasu. A pomyśleć że sama go na ten telefon namawiałam...

przynajmniej mam taka nadzieje
ale wnerwia mnie moje samopoczucie i wyglad, a do tego jutro mamy 5. rocznice bycia para i 4 rocznice slubu a ja wygladam jak UFO 

znam to z autopsji
a nowy telefon to juz wogole porazka ;-)
) na nas, my wszystko na klatę przyjmiemy i nawet Ci doradzimy, z mniejszym lub większym sensem....Bardziej nawet z mniejszym, no ale i tak nasze rady jak powszechnie wiadomo są najcenniejszeTy weź się nie przymilaj tylko wylewaj swoje żółcie (nie dosłownie) na nas, my wszystko na klatę przyjmiemy i nawet Ci doradzimy, z mniejszym lub większym sensem....

jak para nastolatkow
i przez 4 miesiace bylismy para tylko przez neta i telefon, bo jak sie poznalismy to ja siedzialam akurat w Anglii
jak wrocilam to juz po 4 miesiacach od zobaczenia sie na zywo byly zareczyny i wspolne mieszkanie, a rowny rok po poznaniu sie przez neta slub :-) niezle, nie? ;-)
Bardziej nawet z mniejszym, no ale i tak nasze rady jak powszechnie wiadomo są najcenniejsze![]()
Napiszcie jak poznalyscie swoich menów
My poznalismy sie na czacie na oneciejak para nastolatkow
i przez 4 miesiace bylismy para tylko przez neta i telefon, bo jak sie poznalismy to ja siedzialam akurat w Anglii
jak wrocilam to juz po 4 miesiacach od zobaczenia sie na zywo byly zareczyny i wspolne mieszkanie, a rowny rok po poznaniu sie przez neta slub :-) niezle, nie? ;-)
![]()