reklama
L
Losek
Gość
Ilonaa
Mein Schatz :)
PATITKA26 dziękuję za słowa pocieszenia :-):-) będę sobie tak powtarzała jak znów coś będę wkładała do ust haha
Właśnie widzę, że jest nas trochę więcej co decyduje się na ślub (a już się bałam, że jestem sama
) oczywiście mojemu A powiedziałam, że i tak musi do Świąt Bożego Narodzenia (wtedy myślimy o cywilnym) zarezerwować termin i przyjść do mnie na kolanach z pierścionkiem z prośbą żebym przyszła powiedzieć "tak" i podpisać się gdzie trzeba

Właśnie widzę, że jest nas trochę więcej co decyduje się na ślub (a już się bałam, że jestem sama

olenka12345
Fanka BB :)
Olenka to taki staż jak u nas. My też myślimy o cywilnym ale narazie z takim samopoczuciem to kicha.
my dlatego też odłożyliśmy, ze względu na moje samopoczucie bo jak już wczesniej wspomniałam wymiotowałam cały czas i poprostu nie chciałam psuc sobie i innym imprezy..a cywilny to porostu zrobimy tak o jakies skromne przyjęcie a już kościelny zrobimy z porządnym weselem
Mysle ze warto miec slub cywilny bo pozniej sa czasamni problemy z formalnosciami i papierologia. Ze mna na sali lezala dziewczyna bez slubu i opowiadala, ze jak w ciazy trafila do szpitala i byla rozpatrywana opcja naglej operacji to powiedzieli jej facetowi ze jakby co to on nie ma nic do powiedzenia. I jezeli ona nie bedzie w stanie wyrazic zgody to beda pytali jej rodzine a jego nawet nei dopuszca do niej na sale pooperacyjna
ale na szczescie obylo sie bez zabiegu.
Z tym ze nie ma sie co decydowac na slub np tylko ze wzgledu na dziecko-dla mnie to glupota. A niestety w Polsce jest nadal mnostwo takich osob no i potem rozwody.

Z tym ze nie ma sie co decydowac na slub np tylko ze wzgledu na dziecko-dla mnie to glupota. A niestety w Polsce jest nadal mnostwo takich osob no i potem rozwody.
Anisen
kochamy Cię mocno
my mieliśmy termin kościelnego na koniec października. Ale wyszło jak wyszło i go odwołaliśmy. Teraz robimy tylko cywilny a za rok z groszem bo w sierpniu pod koniec będzie kościelny.
ja bardzo chcę ten cywilny i mój tez
)) moze on nawet bardziej niz ja 
ja bardzo chcę ten cywilny i mój tez
reklama
L
Losek
Gość