Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Moja dzidzia ma juz 6cm, serduszko bije 162/min, ma raczki, nozki, glowke,oczka, kosc nosowa, usta i chyba ......... peniska.....
Lekarz znowu mi przyspieszyl wiek ciazy tym razem o tydzien wiec to jzu 12tydzien i 3 dni... co chwile wiecej ale u mnie to chyba na razie bedzie sie tak zmienialo przez nieregularne cykle, tazke chyba powinnam sie przeniesc do styczniowek ale postanowilam,ze nie opuszczam WAS!! ;-)
Ogolnie na usg juz wszytko bylo widac, dzidzia sie tak szybko i gwaltownie rusza ,ze bylam w szoku.. ze ja tego nie czuje.. machala nozkami i lapkami slodko
Lekarz zrobil mi tez usg genetyczne (robil mi usg na brzuchu bo dzidzia sie nie chciala na bok przesunac) , zmierzyl tez kosc nosowa ktora byla widoczna i dl karku.. wszystko w normach![]()

Muszę się pochwalić, że dziś pierwszy raz od ponad tygodnia prowadziłam auto i powiem Wam, że mi tego brakowało
Jutro Mężuś idzie wyrwać zęba, a potem ma dzień wolny, więc musimy coś wymyślić:-)
fajny relaksik :-) Na jutrzejszy dzionek z obolałym mężem bym tak nie liczyła
Biedny Małż bedzie cierpiał i trzeba się nim odpowiednio zająć i przytulić do piersi by nie bolało :-):-) Trzymam kciuki za Tata Sówka! ;-p

? Kurcze, ale jak przeczytałam 6cm to zrobiłam taaaakie oczy 
! Rewelacja :-):-) Super, że z dzidzio-chłopakiem (prawdopodobnie
) wszystko ok i oby tak do końca ;-)!
...
Ja mam przyszłą teściową na zasadzie "a co powiedzą inni" więc chyba wszystko wiadomo hehe ale mój A za to super się dogaduje z Moją Mamuską więc cieszy mnie to:-)Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)Moja dzidzia ma juz 6cm, serduszko bije 162/min, ma raczki, nozki, glowke,oczka, kosc nosowa, usta i chyba ......... peniska.....
ale w sumie fajna pogoda i mega słoneczko świeci:-) na szczęście dobrze się czuję:-)