reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Dziekuje:-)Do 8 tygodnia brałam Duphaston ze względu na silne bóle podbrzusza,na szczęście minęly.A tak poza tym to nie mam wielu objawów poza bólem piersi,częstym siusianiem i zmęczeniem,które na początku nie dawało mi normalnie funkcjonować a teraz już prawie mineło.Czasami martwię się że troche tych objawow za mało...ale chyba jestem panikarą i stresuje siebie i dzidzie niepotrzebnie.

reklama
Witam was dziewczynki po dlugiej nieobecnosci.
U mnie plamienia ustaly,jestem juz pop wizycie u poloznej no i czuje sie juz dobrze nie mam juz mdlosci i nadrabiam zaleglosci w jedzeniu.
Witamy cie milena
mi po ostatniej wizycie termin sie troche zmienil
na poczatku byl na 17 lut a teraz na 15 tego.

Witam was dziewczynki po dlugiej nieobecnosci.
U mnie plamienia ustaly,jestem juz pop wizycie u poloznej no i czuje sie juz dobrze nie mam juz mdlosci i nadrabiam zaleglosci w jedzeniu.
Witamy cie milena
mi po ostatniej wizycie termin sie troche zmienil
na poczatku byl na 17 lut a teraz na 15 tego.

Cześc edyta fajnie że juz lepiej się czujesz teraz masz rację nadrabiaj jedzonko ile mozna.

nie wiem jak u was ale moj brzuszek jest juz dosyc duzy,ale z tego co pamietam po mnie bylo zawsze szybko widac ciaze.
A co najsmieszniejsze mimo iz nie moglam jesc do niedawna to przytylam juz 10 kg.

nie wiem jak u was ale moj brzuszek jest juz dosyc duzy,ale z tego co pamietam po mnie bylo zawsze szybko widac ciaze.
A co najsmieszniejsze mimo iz nie moglam jesc do niedawna to przytylam juz 10 kg.

Ja juz tez mam brzuszek bardziej widoczny, ale tomoze dlatego ze taka mam budowe ciała i motylkiem juz niestety nie będę ja narazie nie przytyłam wręcz schudłam.

lepiej powiedz o tym lekarzowi. Bo to nie jest zupełnie normalne. Moze Ci woda w organiżmie zostawać.

Ja bylam u poloznej i jej o tym powiedzialam
bede miala konsultacje z diabetologiem bo w 1-wszej ciazy mialam cukrzyce ale narazie czekam na wyniki badan a bede je znala dopiero 1wrzesnia bo wtedy mam nastepna wiyte u poloznej.
Z tego co pamietam to w kazdej ciazy tak szybko przybieralam na wadze tylko w tej ciazy idzie mi to wszystko w brzuch.

reklama
A za mną tak chodziły placki ziemniaczane że postanowiłam dzisiaj zrobić na obiadzik razem z zupką ogórkową. Właśnie kończę smażyć i zaraz siadamy z M do stołu. Pycha juz jestem głodna jak wilk:-)

Do góry