reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Ja też oglądałam rozmowy w toku. Nie rozumiem jak można umieć być "mężem" prostytutki, czy on nie myśli o tym, że żona wraca do domu po 4 seksach z innymi, brudnymi facetami? A później bzyka się z nim? Może i jestem mało wyrozumiała, ale...no nie mogę tego pojąć! I jeszcze mieć dzieci, wpierdzielać je w te sprawy...a męża kocham bo mi pomaga, bo mnie odwozi... to może zróbta sobie od razu kwadracik, lepiej wyjdzie Wam na tym...

reklama
...Widze, z ebyl dzisiaj temat Nutelli. Wiec Wy sie poslinilyscie tylko na klawiature a ja zaraz podniose swoje szlachetne dupsko i wyciagne sobie caly mega sloik Nutelli z szafki i zjem :-p dobrze, ze kupilam jakis czas temu :tak::-p
jestem zazdrosna, bo ja resztki wyskrobywałam:-)
odsapnęlam, zupa ugotowana, misko sie piecze, ryż sie gotuje. Glodna jestem jak diabli

Te kobiety to gorzej niz kosmitki. Najbardziej mnie rozwaliła ta niby psycholog. Niby bo według mnie o psychologie pani sie moze otarła, ale psychologiem nigdy nie była.
Jestem tego samego zdania, bo zazwyczaj psycholog ma poukładane w głowie, a nie gzi się z oblesnymi facetami ble ble ble.....!!!!!!!!!!!
Ja też oglądałam rozmowy w toku. Nie rozumiem jak można umieć być "mężem" prostytutki, czy on nie myśli o tym, że żona wraca do domu po 4 seksach z innymi, brudnymi facetami? A później bzyka się z nim? Może i jestem mało wyrozumiała, ale...no nie mogę tego pojąć! I jeszcze mieć dzieci, wpierdzielać je w te sprawy...a męża kocham bo mi pomaga, bo mnie odwozi... to może zróbta sobie od razu kwadracik, lepiej wyjdzie Wam na tym...
Może do tego dążą To jest straszne, ale rozumowanie tych kobiet jest po prostu żałosne!:sorry:

Cześć Gwiazdeczki

Wróciłam z miasta po bojach kredytowych i innych. Teraz szybko zrobic obiad , bo nic jeszcze nie mam. piersi z kurczaka siedza juz w marynacie, gotuje sie wywar z warzyw na zupe pomidorową, ryż ugotuje jak mąz będzie miał przyjechać o 17.
co u Was słychać? która ma wizytę u lekarza?
ja na krzywą cukrowa ide w piątek. miałam isc w poniedziałek ale wole wcześniej , zeby cos nie wypadło.
Ja identycznie chcę zrobić - też w piatek idę na krzywą cukrową, bo w poniedzialek idę do lekarza i muszę mieć wyniki.
copy.png
favicon.ico

Gośka ja też w poniedziałek lecę do gina...
Lecę zmyć farbę bo mi zaschnie ...

Cholera ubrudziłam sobie dresy, zachciało się bez ręcznika...

To będziemy za siebie trzymać kciuki. Ja to jestem taka rozkojarzona w tej ciąży że ciągle o czymś zapominam i zapomniałam się umówić na tą wizytę, ale kończy mi się zwolnienie w poniedziałek, więc na pewno idę.
Jak dresy - dopiorą się z farby??

Gosiu a nie wiem czy się dopiorą, bo nawet ich nie zdjęłam hahahaha, wiem wiem nie myślę, ale to z lenistwa nie chce mi się. Kurczę no nie mogę w spokoju tutaj posiedzieć, słyszę, że klan w tle leci i zaraz brzydula a potem pierwsza miłość, nie wyrabiam się!

ale slodnki....jeszceze jednego dziecka nie mam a juz bym chciala zobaczyc reakcje malego na drugie dziecko:)))))))))) a miec parke to najlepsze na swiecie:))

GRATULUJE
Dzięki kochana, tez się doczekasz, a synek mój całuje brzuszek (siostrzyczkę) i przytula się ciągle do siostrzyczki. A dzisiaj z tej wiadomości, że bedzie dziewczynka to chyba ucieszył się najbardziej mój mąż - mówi - bedzie córunia tatusia (bo bardzo często jest tak że dla synka najważniejsza jest mamusia i u mnie w domu tak jest, a córki ciągnie do ojców).

reklama
Do góry