reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wątek główny

no to laski nie wiem czy was stać na taki kredyt....chyba nie macie takiej wydolności kredytowej......a już wogóle nie mówiąc że nikt wam we frankach nie da....

a i obawiam się jednego że dla tych dolców to mnie najeli za wszelką cenę będzie chciała zdetronizować......

dziś chyba z kumplem wyskoczę na bilard postraszyć brzuchem nastolatki w kanjpach....wiem wiem mój widok nastolatkom obecnie obniża libido do zera....odechce im się ruchania patrząc na skutki i to w kanjpie...zaszaleje kupie sobie jedną colę zero albo nawciągam się wody z cytryną jak szalona normalnie wstanę z kacem po takiej nocy

rechotku jak cie zobacza to nam przyrost naturalny wzrosnie . Ale kochana uwazaj z tym rande zebys na kiblu nie skionczyla jak ostatnio

reklama
Witam lutóweczki
010.gif

Jak tam samopoczucia Wasze??

Ja mam termin z OM na 27 luty... ale z USG już wyszło, że TP mam na 1 marzec...
więc się "wacham" pomiędzy tymi dwoma miesiącami
0244.gif

ciekawe jakie będzie rozwiązanie...

Pozdrawiam
043.gif

Ooooooooooo w końcu ktoś miał ochotę wtedy kiedy my mieliśmy i mamy ten sam termin:-D Super, gratuluję:tak:

WróciłamPamiętacie jak 3małyscie kciuki za test z chemii aby nie robiła? Dzisiaj go miałam i zaliczyłam naaa...4:cool2: I ogonek mi merda:-D A mam taką straszną ochotę na frytki...ale wczoraj jadłam i nie mogę sobie pozwolić na takie fuj 2 raz z rzędu:-(
Rechot no ja już taka jestem wszystko muszę mieć obcykane na 1,2,3 inaczej nie dam żyć!:-D

Rechotku Ty to każdemu potrafisz pooprawić humor :)) a teksty to naprawde masz powalające, jak najbardziej popieram, idź, strasz gówniary :tak: hehe
przyjemnego wieczoru życzę:)
a ja siedzę sama i czekam na mężusia, dzwonił,że będzie bardzo późno :wściekła/y: i pewnie zasnę zanim wróci :-( ale pocieszające jest to że już teściowie poszli do siebie do pokoju oglądać TV,,,, dobrze,że jest BB :-)

Ehhh no ja też sama w chacie (mężulo też wróci póóóźno w nocy) a w przyszłym tygodniu znów wyjeżdża ja pier... załamię się chyba, zamknę w sobie i nie wyjdę :) ha ha ha No ale jest jeden plus- chata wolna!!!! Ale sama jezdem jak palec i opcja imprezy to raczej odpada, a fagasa to raczej żadnego na ten brzuch nie wyrwę ha ha ha :p

Eeee do pipy z takim życiem ;)

rechot jak kolwiek to zabrzmi, a h..., co tam myślta co chceta KOCHAM CIĘ normalnie pipo!!!! ha ha ha

I w razie co to ja sama wezme kredyt nawet w dolarach jak się da, a moja męża w banku pracuje więc ewentualnie jakiś przekręt się walnie :p Tylko wiesz nie szalej z gażą, bez przesady, hipotekę mam jeszcze do emerytury, jeśli dożyję oczywiście ha ha ha

Hejka !

Ale dzisiaj paskudny dzionek, tzn kiepska pogoda, przez co mam okrutnie niskie cisnienie. Ania Forever az cale 79/49 !

Tak w ogóle to wiecie co? Musze Wam się do czegoś przyznać...przez tydzień przytyłam 4 kg:zawstydzona/y:

Ja mysle, ze nie ma w tym nic niepokojacego. Jestes szczuplutka, wiec nadrabiasz

Widze, ze rusyzla dyskusja o wadze i biustonoszach. A wiec ja sie martwie bo do tej pory bylo malutko a teraz jest juz 4 kg na plusie. A wolalabym mniej zwlaszcza ze u mnie takie mega zapasy tluszczu, ze Wituś ma z czego ciagnac :tak:

Luczynka w mojej madrej ksiazce jest napisane, ze bledne jest myslenie, ze kobiety z zapasami powinny znikomo przytyc, ze dziecko ma z czego ciagnac. Bo podobno w trakcie metabolizmu zgromadzonego tluszczu (gdy dziecko potrzebuje substancji odzywczych, a nie sa one w wystarczajaco dostarczane) wydzielane sa ketony toksyczne dla plodu.

No to teraz ja się zaczęłam martwić, że mi piersi nie rosną :-(

Majsii nie martw sie. W poprzedniej ciazy mi tez w ogole nie urosly piersi, a bylo wszystko ok. Takze glowka do gory.

Witam porannie
u mnie taka ulewa i burza że aż strach z domu wychodzić a musze iść do pracy

ehhh, u mnie tez dzis byla ulewa.

Ooooooooooo w końcu ktoś miał ochotę wtedy kiedy my mieliśmy i mamy ten sam termin:-D Super, gratuluję:tak:

WróciłamPamiętacie jak 3małyscie kciuki za test z chemii aby nie robiła? Dzisiaj go miałam i zaliczyłam naaa...4:cool2: I ogonek mi merda:-D A mam taką straszną ochotę na frytki...ale wczoraj jadłam i nie mogę sobie pozwolić na takie fuj 2 raz z rzędu:-(
Rechot no ja już taka jestem wszystko muszę mieć obcykane na 1,2,3 inaczej nie dam żyć!:-D
GUCHA MOJE GRATULACJE A SWOJA DROGA NIENAWIDZILAM CHEMI-GRRRRY

reklama
Do góry