reklama
chciałam się wam na dzień dobry pożalić i pomarudać 
te kremy i oliwka na rozstępy ***** dają, już nie mam kilku małych a popękały dalej pojawił;y się nowe, wyglądam jak po walce z tygrysem....skóra jest super nawilżona i elastyczna, byłam u kumpeli w salonie kosmetycznym, oglądała to, mówiła też że skóra nie jest tak naprawdę napięta tak aby był z tym problem, jak to określiła mam spokojnie jeszcze zapas skóry wiec sama stwierdziła że smarowanie nie za wiele pomoże.....genetyka zrobiła swoje, niestety dostałam w spadku...idę udusić moją maderitkę.....

te kremy i oliwka na rozstępy ***** dają, już nie mam kilku małych a popękały dalej pojawił;y się nowe, wyglądam jak po walce z tygrysem....skóra jest super nawilżona i elastyczna, byłam u kumpeli w salonie kosmetycznym, oglądała to, mówiła też że skóra nie jest tak naprawdę napięta tak aby był z tym problem, jak to określiła mam spokojnie jeszcze zapas skóry wiec sama stwierdziła że smarowanie nie za wiele pomoże.....genetyka zrobiła swoje, niestety dostałam w spadku...idę udusić moją maderitkę.....

te kremy i oliwka na rozstępy ***** dają, już nie mam kilku małych a popękały dalej pojawił;y się nowe, wyglądam jak po walce z tygrysem....skóra jest super nawilżona i elastyczna, byłam u kumpeli w salonie kosmetycznym, oglądała to, mówiła też że skóra nie jest tak naprawdę napięta tak aby był z tym problem, jak to określiła mam spokojnie jeszcze zapas skóry wiec sama stwierdziła że smarowanie nie za wiele pomoże.....genetyka zrobiła swoje, niestety dostałam w spadku...idę udusić moją maderitkę.....![]()
coś wiem na ten temat

te kremy i oliwka na rozstępy ***** dają, już nie mam kilku małych a popękały dalej pojawił;y się nowe, wyglądam jak po walce z tygrysem....skóra jest super nawilżona i elastyczna, byłam u kumpeli w salonie kosmetycznym, oglądała to, mówiła też że skóra nie jest tak naprawdę napięta tak aby był z tym problem, jak to określiła mam spokojnie jeszcze zapas skóry wiec sama stwierdziła że smarowanie nie za wiele pomoże.....genetyka zrobiła swoje, niestety dostałam w spadku...idę udusić moją maderitkę.....![]()
dzien dobry...
rechotku...wlasnie wczoraj jak kladlam sie spac, to dola zalapalam...smarujac sie po kapieli zauwazylam chyba pierwsze rozstepy

Cześć dziewczynki,
Przykro mi, ale mnie się tez wydaje że to sprawa genetyki. Ja się prawie wcale nie smaruję (co prawda kupiłam fissan, ale użyłam go może ze 3 razy i nie mam zadnych rozstępów. Po pierwszej ciązy tez nie miałam żadnego, a przytyłam 18 kg.

cholerka miałam dopisać jeszcze ostatnie 2/3 strony ale już nie dam rady:-(
ale i tak jestem z siebie dumna, bo oprócz ostatniego podrozdziału napisałam dzisiaj pierwszy rozdziałciekawe co powie jutro na to mój promotor... trzymajcie kciuki, żeby mnie za bardzo nie zjechał i za dużo nie kazał poprawiać
dobranoc dziewczynki (po raz trzeci chyba dzisiaj to piszę)
Kciuki zaciśnięte.
Patrycja 214- powodzenia w pracy!!!
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Witam z rana
Majsii gratulacje wielkie!!!!
Rechot, bardzo się cieszę że wszystko ok, a tak w ogóle to małpa jesteś!!! W Łodzi byłaś i nawet mi nie pomachałaś, a ja cały dzień jak ta głupia w oknie stoję i wyczekuję
Dziewuchy, z tymi rozstępami to chyba Was jakoś mocno nie pocieszę. Albo się ma, albo nie, a żeby sprawdzić jak te wszystkie paciaje na to działają to by trzeba 2 razy tą samą ciążę przeżyć i raz się smarować a raz nie;-)
LadyMocca jak Ci się znowu coś takiego jak wczoraj przytrafi to daj znać i Ci pobiegnę tą kawę zrobić (jak akurat sama będę w stanie, bo mam dokładnie takie same jazdy, czyżby klimat tak działał??). W końcu daleko nie mam;-)
Muszę jakieś śniadanie zjeść.
Rechot, bardzo się cieszę że wszystko ok, a tak w ogóle to małpa jesteś!!! W Łodzi byłaś i nawet mi nie pomachałaś, a ja cały dzień jak ta głupia w oknie stoję i wyczekuję

Dziewuchy, z tymi rozstępami to chyba Was jakoś mocno nie pocieszę. Albo się ma, albo nie, a żeby sprawdzić jak te wszystkie paciaje na to działają to by trzeba 2 razy tą samą ciążę przeżyć i raz się smarować a raz nie;-)
LadyMocca jak Ci się znowu coś takiego jak wczoraj przytrafi to daj znać i Ci pobiegnę tą kawę zrobić (jak akurat sama będę w stanie, bo mam dokładnie takie same jazdy, czyżby klimat tak działał??). W końcu daleko nie mam;-)
zabeczka
Fanka BB :)
Rechotku, ja mam dokladnie tak samo. Moge wcierac kremy calymi dniami a i tak cholerstwo wyleziechciałam się wam na dzień dobry pożalić i pomarudać
reklama
Witam z rana
Majsi - gratulejszyn!!! Mam nadzieję, że nasza dzidzia dziś łaskawie nie odwróci się dupką jak zrobiła to 2 tyg temu i da się ładnie zbadać (ostatnio odwróciła się i poszła spać wogóle w najlepsze)
Rechotku - mi się robią rozstępy na...BIODERKACH i jedne są świeżo zrobione bo różowiutkie inne już bledną... na brzuchu mam mega sadełkowy zapas i narazie nie ma ataków tygrysich prążków. Cieszę się, że z synkiem jest wszystko okej - u Dudarewicza byłaś czy w Diasonie?
Ania - wogóle to WSTYD i HAŃBA że my się nie poznałyśmy osobiście jeszcze; nie dość że z jednego miasta, to jeszcze praktycznie ta sama dzielnica. Wejdź na NK i popatrz, czy Ty mnie z widzenia nie znasz

** nie wiedziałm, że hańba piszę się przez h a nie ch.Dziwnie mi to wygląda
Ostatnia edycja: