reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

ja podjadam to co znajduje - jak na razie fasolka po bretońsku, słonecznik, rogalik seven days a za chwilę wciągnę trzy plasetrki wędzonej szynki, mam nadzieję, że mi nie zaszkodzi, ale tak mi chodzi po głowie, że muszę zjeść inaczej zwariuję:baffled:
do tej pory już umyłam naczynia i zrobiłam pranie (jak na moje leżenie to dużo:tak:) teraz mam super pomysł na zabicie czasu - przejdę się do skrzynki sprawdzić czy nic nie przyszło:-D a że mieszkam na parterze i to niziutkim to mam dosłownie dwa kroki i malutki stopień.. ale w sumie jak się uprę to mogę sięgnąć skrzynki bez schodzenia ze stopnia :-) ale już głupieję... ech...:sorry2:

reklama
Katarzyno & Macieju zyjcie dlugo i szczesliwie - oby slonko zawsze Wam swiecilo a usmiech goscil na waszych twarzach
Kasiu uwazaj na siebie i dzidziorka - bede trzymala za Was kciuki .

Witam wieczorowa pora Lutoweczki. - widze ze weekandowo dzisiaj i niewiele nas.
Wpadlam powiedziec ze moje plecy juz czuja sie a ja powoli zaczynam to wykorzystywac . Musze sie pochwalic ze mam juz prawie cala wyprawke - przesliczne ubranka dla mojej ksiezniczki - bardzo dobrych marek typu Next , Nike, Adidas itp . Niektore z nich juz sie susza a ja nie moge sie na nie napatrzec . Jest ich tyle ze nie wiem czy nawet je zdaze zalozyc mojej krolewnie , ale mam plan ze bede ja przebierala i cykala fotki . Brakowalo mi Was ale dzs raczej nie napisze za duzo bo taka tu cisza... . Trzymajcie sie milego weekandu -ale jak cos to ja tu jestem

Witam wieczorowa pora Lutoweczki. - widze ze weekandowo dzisiaj i niewiele nas.
Wpadlam powiedziec ze moje plecy juz czuja sie a ja powoli zaczynam to wykorzystywac . Musze sie pochwalic ze mam juz prawie cala wyprawke - przesliczne ubranka dla mojej ksiezniczki - bardzo dobrych marek typu Next , Nike, Adidas itp . Niektore z nich juz sie susza a ja nie moge sie na nie napatrzec . Jest ich tyle ze nie wiem czy nawet je zdaze zalozyc mojej krolewnie , ale mam plan ze bede ja przebierala i cykala fotki . Brakowalo mi Was ale dzs raczej nie napisze za duzo bo taka tu cisza... . Trzymajcie sie milego weekandu -ale jak cos to ja tu jestem

No to fajnie że masz już dużo ubranek, nasze też już poprane, kocyki również czekają na swoje miejsce w szafie:-D Codziennie otwieram tą szafę i zaglądam, tak bardzo pragnę lutego...

Gucha mi tez - a jak twoje chorobsko ?

A już sama nie wiem te pierwsze krostki które wyskoczyły najwcześnej zamieniają się w strupki więc gdzieś za góra 2 tyg. powinny odpaść a reszta która pojawiła się później jeszcze się rozwija i do strupków to gdzieś z miesiąc jeszcze... swędzi a zarazem piecze jak cholera ale co zrobić...pozostaje mi cierpliwie czekać i smarować...:-(

No to fajnie że masz już dużo ubranek, nasze też już poprane, kocyki również czekają na swoje miejsce w szafie:-D Codziennie otwieram tą szafę i zaglądam, tak bardzo pragnę lutego...
Wlasnie sie susza ale jeszcze czekam na jedna dostawe , zapelnie pralke i wio - bede gotowa na luty
000203FB.gif

ciekawe czy po porodzie albo w trakcieparcia tez bede sie tak szczerzyc pewnie to bedzie wygladalo tak

mi też się nudzi mimo, że mam co robić - mgr... poza tym zapaliłam sobie świeczki zapachowe i siedzę w wyrku, więc mnie cały czas ciagnie do spania....

reklama
A już sama nie wiem te pierwsze krostki które wyskoczyły najwcześnej zamieniają się w strupki więc gdzieś za góra 2 tyg. powinny odpaść a reszta która pojawiła się później jeszcze się rozwija i do strupków to gdzieś z miesiąc jeszcze... swędzi a zarazem piecze jak cholera ale co zrobić...pozostaje mi cierpliwie czekać i smarować...:-([/QUOTE
Wspolczuje cholerstwa , ze tez musialo ie ciezarnej przytrafic ...ale wytrwasz silna baba z Ciebie

Do góry